Vandaag geopend 10:00 - 20:00
Samen gezond - samen sterk

Samen gezond - samen sterk

15 oktober 2020

Beste bezoeker, 

In Pieter Vreedeplein doen we er alles aan om jouw bezoek aan ons winkelcentrum zo veilig mogelijk te maken. Gezien de stijging in het aantal COVID-19 besmettingen heeft de overheid nieuwe, verscherpte maatregelen en adviezen aangekondigd voor het hele land. In lijn met dit advies en de nieuwe maatregelen hebben wij samen met onze winkeliers daarvoor de nodige maatregelen getroffen. Onderstaand vind je de maatregelen die gelden in de openbare gebieden van het winkelcentrum alsook de regels die specifiek toegepast worden in de winkels en horecagelegenheden zelf.

Maatregelen in de openbare gebieden van Pieter Vreedeplein

 • Geef jezelf en anderen de ruimte 

Houd 1,5 meter afstand van andere bezoekers en winkelmedewerkers.

 • Wees verstandig 

Stel je bezoek uit als je verkouden bent of griepklachten hebt.

 • Mondkapjes

Landelijk geldt het advies om bij het bezoeken van een winkel een mondkapje te dragen in de winkels en het winkelcentrum. Dit is een advies en ook zonder mondkapje ben je van harte welkom.

 • Het doel reinigt de middelen

We maken jouw winkelcentrum nog vaker schoon en op verschillende plekken staan hand desinfectie zuilen

 • Kies je moment 

Als niet iedereen tegelijk komt, is het makkelijker om afstand houden. Wij hebben voor jou de piek- en de daluren in kaart gebracht zodat jij het beste moment kunt kiezen voor jouw bezoek. Kies hier jouw moment

Naast de algemene maatregelen in de openbare gebieden van het winkelcentrum hanteren de winkeliers, daar waar van toepassing, de onderstaande regels met betrekking tot jouw en onze veiligheid.


Maatregelen in de winkels 

 • Er zijn nooit meer dan een maximum aantal toegestane klanten tegelijk aanwezig in de winkel

Zo kan iedereen 1,5 meter afstand houden van elkaar. Onze medewerkers zorgen ervoor dat het aanvullen van producten zoveel mogelijk buiten openingstijden of in afgesloten gangpaden gebeurt om de 1,5 meter-regel te naleven.

 • Alle medewerkers zijn scherp op hygiëne

Alle medewerkers gebruiken desinfecterende gel en letten extra goed op hun persoonlijke hygiëne.

 • Kun jij contactloos en met pin betalen?

Geen contant geld maakt het makkelijker om contact te vermijden.

 • Rekenen we ook op jou

Stel je bezoek uit als je verkouden bent of griepklachten hebt, houd 1,5 meter afstand en hoest/nies in je ellenboog.

 • Contactberoepen

Mensen met een contactberoep vragen hun klanten zich te registreren, net als in de horeca nu al gebeurt.Maatregelen in de horeca 

 • Koopavond tot 20:00 uur

Alle winkels m.u.v. de levensmiddelenbranche (zoals bijvoorbeeld supermarkten) gaan om 20:00 uur dicht op koopavonden.

 • Mondkapjes advies in de winkels

Sommige winkels hanteren een mondkapjesplicht, dit is te zien aan de sticker met daarop “Mondkapjes verplicht”. De stickers vind je op de puien van de winkels.

Maatregelen in de horeca 

Vanaf 14 oktober 22:00 uur zullen alle cafés en restaurants gesloten zijn voor de komende 4 weken. Afhaalrestaurants mogen open blijven.

We vragen je tevens de mogelijk aanvullende richtlijnen binnen op te volgen. Wij zullen in het winkelcentrum onze verantwoordelijkheid nemen en naast de reeds genomen maatregelen ook weer extra toezicht inzetten om te blijven handhaven op de naleving van de 1,5 meter regel.

Daarnaast blijven wij actief contact houden met de lokale overheid om de lokale handhaving met elkaar af te stemmen.

Zo blijven we samen gezond
#samensterk

Video

 

Lees meer
Back to school

Back to school

21 augustus 2020

BACK TO SCHOOL? DAT LESJE KUN JE LEREN!

Na een heerlijke zomervakantie gaan we weer back to school. De eerste schooldag na de vakantie blijft spannend. Zowel voor de leerlingen, als ouders en docenten. Hoe ga jij het nieuwe schooljaar vol goede moed van start? Dat lesje heb je zo geleerd. Voor een optimale voorbereiding slaag je bij het Pieter Vreedeplein altijd! 

LES 1 | 7:00 Start de dag met een powerontbijt
Het belangrijkste maal van de dag, dat is het ontbijt. Nodig voor de fietstocht naar school, de intensieve wiskundeles en het lesje gym. Ontbijten is dus niet alleen goed voor je, je kunt ook nog eens experimenteren met verschillende lekkere recepten. Vers brood van Plus Supermarkt is natuurlijk altijd genieten, maar een smoothie gemaakt van vers fruit zorgt er ook voor dat jij het eerste lesuur geen knorrende buik hebt.

LES 2 | 8:30 Tijd voor het eerste lesuur
Tingelingeling, de schoolbel gaat, waar kom jij… Natuurlijk ben je deze eerste schooldag gewoon op tijd! Mocht je toch wat moeite hebben met ontwaken, dan kun je in verschillende winkels een toffe én betrouwbare smartwatch shoppen. Ook voor een old school wekker kun je hier terecht. Uit onderzoek blijkt snoozen bovendien niet gezond: jouw slaap wordt onderbroken waardoor je juist vermoeider wakker wordt. Dus hup uit bed, onder de douche en aan het ontbijt!

LES 3 | 11:20 Tussenuur-vermaak
Een voordeel van de middelbare school: de vrije uren! Aan het begin van het schooljaar heb je misschien nog niet al je schoolmaterialen in the pocket. Dan kun je het tussenuur mooi gebruiken om op jacht te gaan naar jouw nieuwe tools. Een agenda, pennen, schriften en een flitsende backpack van Levi's om alles in te vervoeren. Want wat is een klusjesman zonder hamer, een kok zonder messen en wat ben jij zonder de perfecte schoolspullen? Juist, topprestaties vragen om passend gereedschap. Wie weet valt jouw oog nog op een leuke outfit. Zie je er goed uit, dan voel jij je ook een stuk beter. Klinkt logisch toch.

LES 4 | 13:00 Pauze
Naar dit moment heb je uitgekeken. Eindelijk voluit kletsen met je vriend(inn)en en hét moment om te shinen in de aula met jouw gloednieuwe lunchbox, saladeshaker en waterfles van Casa. Af en toe mag je jezelf natuurlijk ook trakteren op iets lekkers. Onze tip: ga in de pauze vooral naar buiten om een frisse neus te halen. Al is het maar even, de buitenlucht doet goed en zorgt ervoor dat je hersenen er weer tegen kunnen! 

LES 5 | 15:05 Nu al nablijven?
Nablijven, veel middelbare school studenten maken het een keer (of iets vaker) mee. 😉 Wellicht heb je nog wat lessen te leren, maar als je moet nablijven kun je er natuurlijk maar beter het beste van maken. Hopelijk heb je een lekkere snack van Dunkin' Donuts en notitieblok van VANDEMAKER in je tas. Gebruik dit moment om nog even te studeren voor die toets of alvast je huiswerk voor de volgende dag te maken. 

LES 6 | 17:00 Jij hebt veel in huis(werk)
Wie slim wil zijn, zal toch echt zijn huiswerk moeten maken. En huiswerk maken is een feestje! Naast een supertof schrift met kleurrijke pennen om je huiswerk te maken en een studieproof-outfit mist er nog één ding om studeren écht feestelijk te maken, namelijk: de slingers! En die moet je toch echt zelf ophangen. Is de concentratie even zoek? Dan doet een noise cancelling headphone wonderen. Nu dat uurtje voorbij is gevlogen, heb je nog genoeg tijd om in Cityplaza te shoppen en te chillen met jouw vrienden.

Veel succes dit jaar en have fun!

Lees meer
Nieuws: Ontdek de virtuele wereld van The VR Room

Nieuws: Ontdek de virtuele wereld van The VR Room

17 augustus 2020

VR Free Room, Lasergamen, Escaperooms en meer... The VR Room biedt verschillende bijzondere ‘VR experiences’ voor jong en oud. Een vernieuwend uitje aan het Pieter Vredeplein in Tilburg. VR You Ready?

VR-games voor iedereen

Oprichter Wouter van den Bijgaart: 'We brengen een game tot leven. Door middel van virtual reality-headsets kun je, volledig draadloos, spellen beleven in verschillende digitale werelden. Duiken, schieten of zweden: wat je maar wilt!' Reserveer snel jouw experience! Meer informatie over de locatie en openingstijden vind je hier.

#1 All you can play

Voor families en voor mensen die het liefst van alles wat willen proberen, is er ook een optie voor een vrije keus aan snelle, korte ervaringen. Bij All You Can Play stap je voor 60 minuten in VR. Schiet aliens naar een andere wereld met Space Pirate, train je reactievermogen met Audio Trip of speel levensgroot Angry Birds. Rustig of actief: voor ieder is er wat wils. Welk avontuur ga jij aan? 

#2 VR Escape Room

Het bekende escaperoom-principe, maar dan gecombineerd met de kracht van virtual reality. Ubisoft Escape Games zijn geen video games. Het zijn avonturen die jij samen met je vrienden ervaart alsof je er zelf echt bent. Nooit alleen, maar altijd gezamenlijk worden jullie de helden van jullie eigen ervaring! 

#3 Lasergamen

Lasergamen gebeurt normaal gesproken in een grote ruimte waar de spelers rond kunnen rennen. In de VR-variant heb je aan een paar vierkante meter al ruim genoeg. Elke speler krijgt een VR-headset, gun en vest dat trilt wanneer je geraakt wordt. Het speelveld is met een druk op de knop aan te passen. Wanneer je niet speelt, kun je in de gave spectator mode meekijken op een groot scherm. 

#4 Free Room VR

Wat een uitdaging! Niets houdt je meer tegen: geen draden, muren of obstakels die je tegenhouden in deze draadloze Virtual Reality Arena. Het spel is te spelen in teams van 2 tot 6 personen. Je speelt tegen je eigen vrienden, niet tegen bots.

Want some more?

Ben je groot VR-fan? Dan is de strippenkaart wat voor jou! Met een strippenkaart kan je de high-quality story-driven games spelen. Al jouw saved games worden apart voor je bewaard zodat je de volgende keer verder kan gaan waar je gebleven was. Handig!

Uiteraard is het deelnemen aan de activiteiten van The VR Room veilig en corona-proof. Kom je dit zelf ervaren?

Lees meer
Nieuws: Spellenparadijs NondeJeu is geopend!

Nieuws: Spellenparadijs NondeJeu is geopend!

28 juli 2020

Erg leuk nieuws! Zaterdag 1 augustus is NondeJeu geopend: een gloednieuwe zaak in het voormalige pand van Men at Work. In dit enorme spellenwalhalla kun je terecht voor spannende Prison Island games, een potje jeu-de-boules, bordspellen én een gezellig drankje in de bar. Ben jij ook benieuwd naar het nieuwe entertainmentconcept aan het Pieter Vreedeplein?

NondeWat?

Maar wat is NondeJeu precies? NondeJeu is dé nieuwe hotspot van Tilburg. De locatie biedt verschillende unieke activiteiten voor hele kleine en grote groepen. De activiteiten zijn voor jong en oud, makkelijk te begrijpen, heerlijk competitief en zorgen gegarandeerd voor een hele hoop plezier samen. Het woord ‘jeu’ in onze naam staat voor spel en laten we daar bij NondeJeu nou genoeg opties in hebben! Of je je vrienden nou wilt aftroeven met een potje Jeu de Boules, de hoogste score wilt neerzetten in het ontzettend toffe Prison Island; bij NondeJeu is er voor ieder wat wils.

Game on!

NondeJeu is geopend! Deelnemen aan games bij NondeJeu kan ter plekke of door reservering via de website of door te bellen naar 013-7853076. Meer weten? Bekijk hier de openingstijden. Met 1200 m2 is er ruimte genoeg om aan alle RIVM maatregelen te voldoen en iedereen een heerlijk verkoelend uitje te bieden (8 airco's aanwezig).

Hét uitje van Tilburg

Een combinatie van spellen die in groepsverband worden gespeeld, zo omschrijven de Tilburgse ondernemers Geoffery en Errol Prison Island. Prison Island is een franchise-formule die al met succes draait in onder meer Nijmegen en Utrecht. Het is een real life game die bestaat uit een gevangenis met cellen, waarin de spelers codes kraken, raadsels oplossen en fysieke uitdagingen aangaan zoals lasergamen. Er zijn in Tilburg dertig zalen met ieder een eigen spel, doel en thema. Het zijn kunstwerken opzich. Daarbij is er altijd maar één manier om te ontsnappen: samen. Je speelt in kleine teams tegen elkaar, met een maximum van honderd personen tegelijk. De formule wordt gecombineerd met acht jeu-de-boules banen en gezellige horeca waar je kunt borrelen met bordspellen. Leuk voor een avondje uit met vrienden, familie of collega's!

We hopen je snel te verwelkomen bij NondeJeu!

Lees meer
Nieuws: @LuLu's brengt bubble tea naar de Frederikstraat

Nieuws: @LuLu's brengt bubble tea naar de Frederikstraat

27 juli 2020

Bubble tea, stroofwafels en ijs: na de zomer kun je bij @LuLu's genieten van al dit lekkers! In de kleine hoeklocatie van de Heuvelstraat en de Frederikstraat strijkt na de zomer het nieuwe winkeltje neer. Een heerlijke toevoeging aan het winkelaanbod!

Horeca & entertainment

Naast @LuLu's komt ook DutchHomemade Macarons naar de Frederikstraat. Een walhalla voor macaronliefhebbers. Daarnaast gaan ze ook schepijs, koffie en cupcakes verkopen. Dat wordt nog moeilijk kiezen in de Frederikstraat!

Sinds deze zomer is ook the VR Room geopend in het atrium van het Pieter Vreedeplein. Vanaf 31 augustus opent Nondejeu in het voormalige Men at Work-pand. De nieuwe concepten passen in de strategie om het aanbod van het Pieter Vreedeplein nog meer af te stemmen op de dagelijkse behoeften van de moderne consument. Genoeg te beleven en te proeven dus.

Volg deze pagina en de social media kanalen voor de laatste updates!

Lees meer
Nieuws: Vakantiekermis met 50 attracties in de binnenstad

Nieuws: Vakantiekermis met 50 attracties in de binnenstad

16 juli 2020

Goed nieuws voor alle kermisfans: de kermis gaat door in de Tilburgse binnenstad! Dit jaar natuurlijk net even anders dan andere jaren. Van vrijdag 17 juli t/m zondag 26 juli staat de Vakantiekermis in de stad op vier gezellige pleinen. Tilburg is dé bestemming waar je wil zijn deze zomer. Lees er hieronder alles over.

Beleef het kermisgevoel

Het was even spannend maar ook dit jaar kom je niet van een koude kermis thuis. De Tilburgse Kermis gaat door in kleinere vorm en heet de Vakantiekermis. Nu we onze vakanties meer in eigen land doorbrengen, is het uitstapje naar de kermis zeker gewenst. Dit jaar is het kermisplezier te vinden op vier pleinen in de binnenstad van Tilburg: Besterdplein, Stadsforum, Koningsplein en Paleisring. Er zijn vijftig attracties, een olliebollenkraam en een reuzenrad. Het reuzenrad op de Spoorlaan blijft staan tot en met 17 september 2020!

Alles gebeurt uiteraard op anderhalve meter afstand. Je kunt elke dag vanaf 13.00 uur genieten van de aangepaste kermis met gratis toegang. Op weekdagen is de kermis geopend tot 21.00 uur. In het weekend sluiten de pleinen om 23.00 uur. Bij de entrees staan gastvrouwen en -heren die alles in goede banen leiden. Ze zorgen ervoor dat iedereen de coronamaatregelen naleeft.

Bereikbaarheid binnenstad

In de kermisperiode is zijn de Paleisring en Stadhuisplein tussen het Piusplein en Bisschop Zwijsenstraat afgesloten. Hierdoor is de parkeergarage van de Emmapassage gedurende de kermisperiode afgesloten. Ook de Besterdring inclusief Besterplein zijn afgesloten. Er zijn verkeersregelaars ingezet. Vanaf 29 juli 12.00 uur zijn de straten weer open. Via de Piusstraat en Stadhuisstraat is de binnenstad bereikbaar.

Tilburg Vakantiestad

Bekijk de stad deze zomer door een andere bril en ontdek dat vakantievieren in eigen stad zo slecht nog niet is. Van stadsstrand tot sterrenmaaltijd, van romantische hotelkamer tot dolfijnen spotten in de Piushaven; Tilburg Vakantiestad biedt een ‘all inclusive’ vakantiebestemming, voor en door Tilburgers. Met spiksplinternieuwe toeristische attracties zoals het Oceanium, Stadsstrand Beachy, Vakantiekermis, Kaapstad City Hacks en een heuse Drive In Bioscoop is er van alles te zien en te beleven. 

Carribean Nights op het Pieter Vreedeplein

Deze zomer staat het Pieter Vreedeplein beter bekend als het Peter Peace Carribean! Kom je ook genieten van zon, cocktails en muziek? Vanaf vrijdag 17 juli om 17.00 uur wordt het Pieter Vreedeplein omgetoverd tot Caribbean Square. Gooi je heupen maar los tijdens de zwoele zomeravonden van Caribbean Nights. Lekker swingen op salsa’s, zwoele bachata’s en tropische merengue’s. Nip aan een cocktail en waan je even op de Caribbean!

Geniet van de zomer!

Tilburg_Vakantiestad_02.jpg

Stadskaart Tilburg Vakantiestad

Lees meer
Nieuws: De KOOPman is geopend!

Nieuws: De KOOPman is geopend!

25 juni 2020

Goed nieuws! Een nieuwe invulling voor het voormalige Hudson's Bay pand: de KOOPman heeft zijn deuren geopend aan het Pieter Vreedeplein. Concept store de KOOPman is een nieuwe winkelformule en onderdeel van The Sting Companies. Het concept brengt met merken als Sutherland, April Evil en Bella Ragazza de laatste mode tegen lage prijzen.

Het modeparadijs is geopend!

Donderdag 25 juni opende het modewarenhuis zijn deuren. De KOOPman huurt de gehele voormalige Hudson’s Bay, met een totale oppervlakte van ca. 13.170 m². Kleding is te vinden in de kelder, op de begane grond en de eerste verdieping van het pand. De winkel heeft ingangen aan de Heuvelstraat en het Pieter Vreedeplein.

 

 blobid0.jpg   blobid1.jpg

Een impressie van de KOOPman in Tillburg

 

Een nieuwe samenwerking in de binnenstad

Wereldhave spreekt over een strategische stap in de verhuur in Tilburg: ‘wij zijn zeer verheugd over deze nieuwe samenwerking met The Sting Companies en hebben vertrouwen in het concept de KOOPman. Het is een sterke toevoeging op het fashion aanbod in de Tilburgse binnenstad en sluit naadloos aan bij de behoeften van onze doelgroepen. De keuze van The Sting Companies voor een tweede formule in Tilburg bewijst de kracht van deze winkelstad’ aldus Doris Slegtenhorst, Business Unit Manager bij Wereldhave Nederland.

Houd voor alle ontwikkelingen op het Pieter Vreedeplein deze website en onze Facebook- en Instagrampagina in de gaten.

Lees meer
Kies een rustig moment voor jouw bezoek

Kies een rustig moment voor jouw bezoek

1 mei 2020

Beste bezoeker, 

Wij van Pieter Vreedeplein doen er alles aan om jouw bezoek aan ons winkelcentrum zo veilig mogelijk te maken. Één van de genomen maatregelen is druktespreiding in ons winkelcentrum. Wanneer niet iedereen tegelijk zijn/haar boodschappen en benodigdheden komt halen, dan zijn we beter in staat de voorgeschreven 1.5m maatregel te hanteren. 

Om jou hierbij te helpen hebben wij de piek- en de daluren voor Pieter Vreedeplein in kaart gebracht. Raadpleeg het onderstaande schema om jouw bezoek aan Pieter Vreedeplein slim te plannen.

Bedankt voor je medewerking!
#samensterk


Piek- en daluren op Pieter Vreedeplein
Onderstaand schema toont de maximale openingstijden van winkels in het centrum. De openingstijden van individuele winkels kunnen hiervan afwijken. Supermarkten hanteren meestal de ruimste openingstijden. Kijk voor de openingstijden van individuele winkels op de betreffende winkelpagina.

*Klik op de afbeelding voor een grotere weergave 

Pieter Vreedeplein-09.png

Het schema is gebaseerd op een sterk versimpeld druktebeeld per dag. De donker paarse kleur (druk) geeft een ander druktebeeld weer doordeweeks dan op zaterdag, daarom nog onderstaande ter verduidelijking.

Leuk als je dan komt:
Op maandag tot en met donderdag, op vrijdag tot 13 uur en zaterdag tot 12 uur is het rustig tot redelijk in het centrum van Tilburg. We nodigen je dan ook van harte uit om juist op deze dagen langs te komen.

Mocht je onderstaande momenten kunnen vermijden waarderen wij dat zeer:
Onze bezoekerspiek is op zaterdag tussen 13 en 17 uur. Probeer op deze tijden alleen de noodzakelijke boodschappen te doen.

Lees hier over alle maatregelen op Pieter Vreedeplein en bij de winkeliers 

Lees meer
Nieuws: Ondernemersacties & webshops

Nieuws: Ondernemersacties & webshops

25 maart 2020

Nu restaurants, cafés en winkels de deuren sluiten als maatregel tegen verspreiding van het coronavirus, denk jij misschien geen aankopen meer te kunnen doen. Geen nood! Deze ondernemers in het winkelgebied van Tilburg hebben goede initiatieven opgezet om zo toch nog positiviteit te verspreiden in deze roerige tijd. Kun jij ze mooi een (contactloos) handje helpen, want we doen het samen! #supportyourlocals

The VR Room

Helaas is de The VR Room genoodzaakt zijn deuren nog niet te openen. Maar niet getreurd: je ontvangt 25% korting op de eerste 200 cadeaubonnen! Wil jij jezelf verzekeren van een tof uitje én tegelijkertijd The VR Room steunen tijdens deze periode? Bestel dan snel een cadeaubon via www.thevrroom.nl/cadeaubon

Dunkin’ Donuts & Baskin-Robbins

Jezelf belonen met de heerlijke zoetigheden van Dunkin’ Dontus of Baskin-Robbins? Dit kan gelukkig nog steeds! Bestellen kan via de webshop. Perfect voor een avondje Netflixen op de bank.

Plus Supermarkt

Om boodschappen te doen hoef je jouw huis niet uit bij Plus Supermarkt. Plaats online je boodschappen in de winkelmand en de supermarkt brengt ze bij je aan huis. Extra mooi: er worden nu horecamedewerkers uit Tilburg opgetrommeld om te helpen bezorgen. #wedoenhetsamen

Vandemaker

Blijf je thuis maar wil je graag een leuk cadeautje kopen of jezelf verwennen? Houd de Facebook- en Instagrampagina van deze leuke conceptstore goed in de gaten of je iets leuks ziet. Stuur een berichtje, dan stuurt Vandemaker het naar je op (vanaf €50,- gratis verzonden). Als je in Tilburg woont, komen ze het zelf even bij je op de fiets brengen.

Tumble ’N Dry

Online de leukste fashion voor jouw kids kopen? Dat kan bij Tumble ‘N Dry! Extra leuk: verzending is nu gratis. Voor iedereen die niet stil wilt zitten heeft Tumble ’N Dry een leuke afspeellijst gemaakt. #dancebattletime

Casa

Bij Casa kun je bestellen via de webshop, maar ze hebben ook 2 momenten per week dat je via Click & Collect direct je bestelling kunt ophalen. Dit is op dinsdag en vrijdag van 10.00 tot 14.00. Handige tip voor degenen die aan het bakken zijn geslagen en om mooie artikelen te vinden om er toch een gezellige Pasen van te maken!

Gianotten Mutsaers

Als je niet naar buiten kan, haal je de wereld toch binnen? Gianotten Mutsaers begrijpt heel goed dat je liever thuisblijft deze dagen. Fijn dat zij ook een webshop hebben! Ook door online te bestellen, steun je de boekhandel is deze tijden. Bestellingen binnen 3 kilometer van de winkel kunnen dezelfde dag nog gratis bezorgd worden per fietskoerier. Bestellingen boven €15,- buiten deze straal worden gratis bezorgd. Ontdek het enorme aanbod op gianottenmutsaers.nl

Gastrobar RIX

In moeilijke tijden heeft iedereen een vriend nodig! Wil jij vriend van RIX worden? Gastrobar RIX heeft een creatieve oplossing in deze roerige tijden. Je koopt nu alvast waardebonnen waarmee je kunt komen eten als de horecasluiting erop zit.

 • RIX Friend: je betaald €50,- en krijgt een cadeaubon van €55,-.
 • RIX Best Friend: je betaald €100,- en krijgt een cadeaubon van €110,-.

Je ontvangt een RIX Member Pas waarmee je héle leuke voordelen hebt zodra het restaurant weer open mag. Vrienden worden? Stuur een e-mail naar info@rix-tilburg.nl of via 06-46714774. Dan stuurt RIX je een betaalverzoek en zodra deze betaald is versturen zij de memberpas en cadeaubonnen per post.

Webshops

Ben je niet in de gelegenheid om naar het winkelcentrum te komen? Wij komen graag naar jou! Veel van onze winkels hanteren een webshop waar je 24/7 terecht kunt voor je lievelingsproducten. Zo hoef je ook nu je favoriete product niet te missen! In de lijst hieronder vind je per winkel de webshop en/of de plek waar je kunt bestellen*

*wij doen ons uiterste best om deze lijst zo actueel mogelijk te houden met nieuwe initiatieven en diensten van onze ondernemers.

Bij de volgende ondernemers kun je (ook) terecht via de webshop:

Lees meer
Update over Covid-19 (corona) en openingstijden van winkels op Pieter Vreedeplein

Update over Covid-19 (corona) en openingstijden van winkels op Pieter Vreedeplein

24 maart 2020

Let op, dit betreft een verouderd nieuwsbericht. Voor de actuele openingstijden ga naar de openingstijden. Voor de actuele maatregelen in ons winkelcentrum bezoek deze pagina.

Beste bezoekers,

Wij doen er alles aan om de veiligheid in ons winkelcentrum te waarborgen en daarom volgen wij het beleid vanuit het RIVM dat op 23 maart is aangescherpt. Om ervoor te zorgen dat je jouw essentiële dagelijkse boodschappen in ons centrum kunt blijven doen, vragen we je aandacht voor de aangepaste maatregelen:

 • Wanneer je je niet goed voelt, hoest of verkouden bent, blijf dan thuis. 
 • Houd altijd anderhalve meter afstand van anderen en volg ook de maatregelen op die winkels nemen om ervoor te zorgen dat mensen deze afstand kunnen houden.
 • Bij groepen van drie of meer mensen die geen anderhalve meter afstand van elkaar houden, zullen wij handhaving inzetten. Gezinnen en mensen die in het zelfde huis wonen, zijn hiervan uitgezonderd.
 • Bij veel winkels kun je ook online bestellen.
 • De speelpleinen en zitjes zijn gesloten.
 • Geplande evenementen zullen niet meer plaatsvinden tot 1 juni.
 • De frequentie van schoonmaak in het centrum is verhoogd. Zo worden de liftknoppen, roltrapleuningen en overige contactpunten een aantal malen per dag extra schoongemaakt met desinfecterend middel.

Bij voorbaat dank voor jullie begrip, samen staan we sterk!

In de tussentijd blijven wij de ontwikkelingen en communicatie vanuit de overheid en het RIVM volgen.

Eventuele updates op dit bericht worden toegevoegd aan dit artikel.

Openingstijden

Momenteel hanteren diverse winkels verschillende openingstijden. Onderstaand vind je per winkel de juiste openingstijden. Dit overzicht is actueel en wordt indien nodig bijgewerkt.

De onderstaande winkels hanteren nagenoeg reguliere openingstijden (uitgezonderd koopavond):

 • ANWB
 • T Boeketje
 • Casa
 • Costes
 • Decathlon
 • Dunkin' Donuts (afhalen)
 • Ecco
 • FIX Smartphones
 • Gents
 • Intersport
 • Intertoys
 • Kruidvat
 • Levi’s
 • MAX
 • Media Markt
 • Monkey Coffee (afhalen)
 • Pandora
 • Plus
 • Sacha
 • Sissy Boy
 • Tatio
 • The Sting

 

Aangepaste openingstijden:

 • Skintology | gesloten
 • Tumble 'n Dry | gesloten
 • Vandemaker | di, don, zat 12-17 uur
Lees meer
Nieuws: Geslaagde storemanagerborrel

Nieuws: Geslaagde storemanagerborrel

12 maart 2020

Maandag 2 maart vond de jaarlijkse storemanagerborrel plaats. De ondernemers van het winkelgebied Pieter Vreedeplein, Frederikstraat, Pieter Vreedestraat en Emmapassage kwamen samen bij Gastrobar Rix voor een avondvullend programma. De jaarlijkse borrel heeft een informatief doel maar is vooral ook een gezellig samenzijn.

Video

Shophart van Tilburg

De avond ging van start met een een gezellig diner bij Gastrobar Rix (Emmapassage). Vlees, vis of vegetarisch: voor iedereen was er een lekker gerecht naar keuze. Vervolgens zijn de huidige ontwikkelingen in de Tilburgse binnenstad gepresenteerd vanuit Wereldhave. Ook was er ruimte voor de storemanagers om vragen te stellen. Als afsluiter is er gezorgd voor een ludieke quiz met vragen over het winkelgebied. In drie teams gingen de ondernemers de strijd aan in een quiz over het winkelgebied, liedjes raden en een zangcompetitie. De storemanagerborrel is georganiseerd zodat ondernemers elkaar beter leren kennen en om de samenwerking binnen het winkelgebied te versterken.

Video storemanagerborrel

Nieuwe ontwikkelingen

'Maak elke dag bijzonder' is de slogan van Wereldhave, die past bij het vernieuwde aanbod van het Pieter Vreedeplein. Het Pieter Vreedeplein heeft van oorsprong een sterke mode- en horecafunctie. Wereldhave wil de bezoekers van het winkelgebied graag een volledige service aanbieden voor een beter dagelijks leven. Leisure en entertainment zijn hierbij een belangrijke toevoeging.

Het Pieter Vreedeplein wordt de nieuwe leisure hotspot van Tilburg met 2 nieuwe leisureconcepten, The VR Room en Nondejeu. De nieuwe concepten passen perfect in de nieuwe strategie waarin het aanbod nog meer afgestemd wordt op de dagelijkse behoeften van de moderne consument. We hopen op deze manier een divers publiek naar de binnenstad te trekken.

bekijk hier het jaaroverzicht!

Lees meer
Vacature: Sportieve baan bij Decathlon

Vacature: Sportieve baan bij Decathlon

2 maart 2020

Sportieve baan gezocht waarbij je jouw kwaliteiten kunt ontplooien? Bij Decathlon Tilburg aan het Pieter Vreedeplein zijn er veel mogelijkheden om te doen wat je leuk vindt. Decathlon is namelijk zoveel meer dan een sportwinkel! Momenteel staan er 2 toffe vacatures open!

Verkoopmedewerker

Bij Decathlon kun je als verkoopmedewerker veel meer dan alleen verkopen, je kunt sport mogelijk maken! Dat is ons doel, je denkt mee met de klant, je deelt je unieke ervaring en je passie voor sport. Je hebt vrijheid, pakt verantwoordelijkheid en durft fouten te maken. In de winkel in Tilburg is Decathlon specifiek op zoek naar mensen die een passie hebben voor fietsen. Wil je meer weten over deze rol en het team? Bekijk hier dan snel de vacature!

Startersfunctie Retail

Service verlenen, fouten maken, bikkelen op de vloer, cijfers analyseren, ondernemen, de lay out van de winkel optimaliseren, nieuwe collega’s aannemen. Ervaring opdoen om te groeien naar store leader of misschien wel een ander pad samenstellen binnen de mogelijkheden die Decathlon biedt? Lees hier alles over deze uitdagende en brede functie! 

Staat jouw ideale vacature er nog niet tussen? Houd de vacaturepagina van Decathlon Tilburg in de gaten.

Lees meer
Nieuws: Burgers waar je wow tegen zegt

Nieuws: Burgers waar je wow tegen zegt

20 februari 2020

Hamburgerliefhebbers opgelet! WOW Burger opende op woensdag 19 februari haar deuren met een zeer geslaagde grand opening. Wanneer kom jij proeven op Pieter Vreedeplein 170?

Grand opening

Gratis menu’s van 16:00 tot 19:00 uur. Met deze actie opende WOW haar deuren. Het resultaat: een enorme rij voor de deur en een hele hoop blije gezichten. De, oorspronkelijk Rotterdamse, burgerzaak kan terugkijken op een geslaagde opening.

Verse producten

Bijzonder aan WOW Burger is dat ze uitsluitend werken met verse producten. Elke dag malen ze het gehakt zelf en in de kip voor de chicken burgers zitten geen toegevoegde stoffen. Bij WOW Burger eet je gegarandeerd vers!

WOW gevoel

Vanaf nu kun je dus verse hamburgers en frietjes vinden bij deze nieuwe fastfoodketen aan het Pieter Vreedeplein. Ben je benieuwd geworden naar het menu? Dan kun je alvast een kijkje nemen op de Facebook- en Instagrampagina van WOW burger. Let op: je krijgt er gegarandeerd honger van!

Lees meer
Nieuws: Openingstijden carnaval Pieter Vreedeplein

Nieuws: Openingstijden carnaval Pieter Vreedeplein

20 februari 2020

Tijdens carnaval hanteren de winkels aan het Pieter Vreedeplein aangepaste openingstijden. Lees hieronder waar je rekening mee moet houden én wat je kan doen als je nog geen carnavalsoutfit hebt!

Aangepaste openingstijden Carnaval

Het mooiste feestje in de mooiste stad staat weer voor de deur: carnaval in Kruikenstad. De winkels aan het Pieter Vreedeplein hanteren op vrijdag 21 en zaterdag 22 februari reguliere openingstijden. Zo kun je tussen al het feesten door inkopen doen. Zondag zijn de winkels gesloten in verband met de optocht door de binnenstad. Maandag 24 februari worden de reguliere openingstijden weer gehanteerd. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van de desbetreffende winkel.

Last-minute inkopen

Voor degene die nog steeds geen pak hebben gescoord: geen paniek. Carnavalswinkel Van der Kruijs biedt nog volop keuze uit allerlei leuke en betaalbare kostuums. Donderdagavond 20 februari is het koopavond en is de carnavalswinkel geopend tot 22:00 uur. Er is zelfs een DJ aanwezig in de winkel om iedereen alvast in de carnavalsstemming te krijgen.

Vakantie

Vanaf zondag 22 februari gaat ook de voorjaarsvakantie van de regio Zuid van start. Je hebt dan extra veel tijd om lekker te shoppen op het Pieter Vreedeplein en bijvoorbeeld de nieuwe burgerzaak WOW Burger te ontdekken! Zien we je snel?

Lees meer
Nieuws: Kruidvat Pieter Vreedeplein op de schop

Nieuws: Kruidvat Pieter Vreedeplein op de schop

28 januari 2020

De praktisch gelegen Kruidvat aan het Pieter Vreedeplein krijgt een nieuw jasje. Tijdens een 10-daagse verbouwing wordt de winkel compleet gerenoveerd.

Nieuw uiterlijk, dezelfde service

Op zaterdag 8 februari kunnen de laatste inkopen worden gedaan. Hierna sluit de winkel en begint de verbouwing. Je hoeft de winkel niet lang te missen want 10 dagen later, op dinsdag 18 februari, gaat deze weer open. Geheel vernieuwd van binnen, maar met dezelfde service en topproducten als je gewend bent. Pieter Vreedeplein nodigt iedereen dan ook van harte uit om een kijkje te komen nemen in de nieuwe winkel.

Bij Kruidvat slaag je altijd

Kruidvat Pieter Vreedeplein heeft een ruim aanbod aan kwalitatief hoogwaardige producten. Van cosmetica tot speelgoed en van medicijnen tot alledaagse handigheden. Kruidvat biedt onder het eigen merk een grote hoeveelheid producten aan tegen een aantrekkelijke prijs.

Lees meer
Nieuws: Tatio opent medio maart aan het Pieter Vreedeplein

Nieuws: Tatio opent medio maart aan het Pieter Vreedeplein

7 januari 2020

In maart zal Tatio zijn nieuwe deuren open aan het Pieter Vreedeplein. De herenwinkel is altijd gevestigd geweest aan de Telegraafstraat, maar zal begin 2020 verhuizen naar het Pieter Vreedeplein. Voor een breed assortiment designer- en casual herenkleding ben je hier aan het goede adres. Tatio vestigt zich aan Pieter Vreedeplein 43, in het pand van de voormalige Coffee Fellows.

Kom jij langs voor een casual outfit of ga je graag een stapje chiquer en houd jij meer van designerkleding? Beide vind je bij Tatio! De multi-brandstore heeft een jong, eigenwijs en exclusief assortiment. Ze verkopen onder andere Stone Island, C.P. Company, Lyle & Scott, Replay, Mastrum, Parajumpers en vele andere mooie merken.

Dus modieuze mannen, nog heel even geduld. Binnenkort kunnen jullie bij Tatio aan het Pieter Vreedeplein terecht voor een mooie mix tussen casual en gekleed!

Lees meer

Afgelopen events van Pieter Vreedeplein

Event: Platenbeurs op het Pieter Vreedeplein

Event: Platenbeurs op het Pieter Vreedeplein

10 september 2020

Alle muziekliefhebbers opgelet! Na de succesvolle editie in juli is het op donderdag 10 september weer de hoogste tijd voor nog een platenbeurs op het Pieter Vreedeplein. Deze pop-up platenbeurs wordt wederom georganiseerd door Robbie’s Records. De platenbeurs is gratis te bezoeken en duurt van 11.00 tot 21.00 uur.

Golden oldies

Tijdens de platenbeurs vieren wij de liefde voor muziek, waarbij wij vragen om jouw liefde voor muziek met ons te delen. Platenboeren uit het hele land verzamelen zich donderdag op het Pieter Vreedeplein met hun platencollecties. Of je nu fan bent van The Rolling Stones, Amy Winehouse of ABBA, er is voor iedereen met een platenspeler wat wils. Ben je (nog) geen eigenaar van een platenspeler? Laat je dan inspireren door de verhalen van de muziekkenners en liefhebbers op de beurs. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM opgevolgd, waardoor we de veiligheid van de bezoekers kunnen garanderen.

Struinen, shoppen en terrassen

Met 19 graden en een zonnetje in het vooruitzicht belooft het een prachtige dag te worden. Alle terrassen op het Pieter Vreedeplein zijn geopend om te genieten van een laat ontbijt, lunch of een donut van Dunkin’ Donuts. Blijf je langer hangen? Verwen jezelf dan met een borrelplank bij Lokaal Zeven. Het is koopavond, dus je kunt ook tot lekker laat winkelen.

Wil je op de hoogte blijven van de updates rondom dit event? Zet je dan op aanwezig bij het Facebookevent, klik hier.

Lees meer
Event: Beleef de zomer in Tilburg Vakantiestad

Event: Beleef de zomer in Tilburg Vakantiestad

29 juli 2020 - 31 augustus 2020

Je nieuwe vakantiebestemming voor 2020: Tilburg! Verken de binnenstad voor zomerse pleinen en lokale winkeltjes. Óf trek erop uit, op zoek naar plekken waar je tot rust komt of jezelf helemaal kunt uitleven. Tilburg gaat je verrassen met de leukste zomer ooit!

Tilburg Vakantiestad! #hiermoetjezijn

Bekijk de stad deze zomer door een andere bril en ontdek dat vakantievieren in eigen stad zo slecht nog niet is. Van stadsstrand tot sterrenmaaltijd, van romantische hotelkamer tot dolfijnen spotten in de Piushaven; Tilburg Vakantiestad biedt een ‘all inclusive’ vakantiebestemming, voor en door Tilburgers. Met spiksplinternieuwe toeristische attracties zoals het Oceanium, Stadsstrand Beachy, Kaapstad City Hacks en een heuse Drive In Bioscoop is er van alles te zien en te beleven. Meer informatie over Tilburg Vakantiestad vind je via Ticket to Tilburg.

Fabulous Drive In Bioscoop

Op het parkeerterrein van het Willem II Stadion is een unieke drive-in bioscoop geplaatst. Volgens Amerikaans model kunnen bezoekers vanuit hun auto van de gaafste films en optredens genieten. Kijk de beste en mooiste films met je geliefde of vrienden! Op aanwijzing van de organisatie krijgen auto’s een plek toegewezen. Het geluid van de films komt via je eigen radio in de auto binnen en bij optredens worden koptelefoons uitgereikt. De Drive In is er tot en met 30 augustus. Tickets voor filmvertoningen in de ochtend kosten €7,50 en in de middag €15,- per persoon. De film en liveoptreden combinatiedeal kost €25,- per persoon. Bekijk hier de ticketverkoop en programmering.

Diep in de zee

Tilburg heeft een eigen diepzeeaquarium! Helikopters met zeedieren en vrachtwagens vol zeewater komen er niet aan te pas. Sterker nog, zeewater zou het plan zelfs flink in het water kunnen laten vallen… Het diepzeeaquarium is dagelijks en doorlopend te zien tot en met 31 juli.

Peter Peace Caribbean

Combineer je vakantiepret in Tilburg met een dagje winkelen of terrassen op het Pieter Vreedeplein, deze zomer beter bekend als 'Peter Peace Caribbean'. Zon, cocktails en tropische sferen! Geniet op de terrassen van Lokaal Zeven en Brownies&DownieS van zomerse live muziek.

Geniet van de zomer!

Tilburg_Vakantiestad_02.jpg

Stadskaart Tilburg Vakantiestad

Lees meer
De Vader-die-alles-al-heeft-dag

De Vader-die-alles-al-heeft-dag

21 juni 2020

Ieder jaar opnieuw is het weer een raadsel: wat vindt papa nu eigenlijk leuk om te krijgen voor Vaderdag? Vaders hebben meestal geen specifieke wensen, dus wat koop jij in dat geval voor de ‘vader-die-alles-al-heeft’? Wij raden je aan om een beleving te geven: iets wat hij niet zal vergeten, iets wat je vader na gebruik niet in de kast stopt maar in zijn herinnering. We bieden je hierbij enkele cadeautips die je helpen om hem een leuke dag te laten beleven. We laten je ook gelijk weten waar je op het Pieter Vreedeplein je jouw inkoppertjes kunt scoren.

Actief-iteit

Samen sporten met je vader, heb je dat wel eens geprobeerd? Misschien rent hij jou er wel uit op de Nike Air Zoom hardloopschoenen van Intersport of verslaat hij je makkelijk met een potje tennis op de tennisbaan. In dat laatste geval koop je voor hem als verrassing een senior tennisracket. De Wilson Ultra 100, verkrijgbaar bij Intersport, is een echte aanwinst. Schijnt de zon? Dat is het perfecte moment voor een potje volleybal. Je koopt een betaalbare Allsix-bal bij Decathlon.

Lekker speels

Een zondagmiddag op Vaderdag is de perfecte gelegenheid voor een uitdagend spel. Voor de vader die van spelletjes houdt, koop je dan ook een mooi cadeau bij Intertoys. Hier vindt je honderden spellen, waaronder klassiekers als Kolonisten van Catan, Monopoly en Cluedo. Ga je voor een interactief spel, verras je vader dan met een denkspel als De Weerwolven van Wakkerdam of Escape Room: The Game. Dat laatste spel is overigens een perfect alternatief voor de fysieke escaperoom, dat voor velen een heerlijk avondje uit is.

Terug naar toen

Heb je de horecazaken op het Pieter Vreedeplein al eens goed van binnen bekeken? Ze doen je vader waarschijnlijk denken aan vroeger. Zo heb je er onder andere Lokaal Zeven, ingericht als een ouderwets schoollokaal, en Dunkin’ Donuts, de moderne versie van een snoepwinkel. Loop op Vaderdag samen met papa de Dunkin’ Donuts in en geef hem ‘the full experience’ met een donut naar keuze, waaronder de Smartie Party, Triple Chocolate Cake en Cinnamon Crumble, plus een Dunkin’ Coffee. Let op: de sugar rush is inclusief en je vader zal zo blij zijn als een kind. Liever online bestellen? Dat kan natuurlijk ook.

Samen op pad

Wil je goed uitpakken wat betreft het cadeau en heb zin in een vakantie in eigen land? Neem je vader dan mee op kampeertrip naar het bos. De benodigdheden vind je bij Decathlon: een tweepersoonstent, kampeerslaapzak en zelfopblazende slaapmat allemaal van het merk Quechua. Houdt je vader niet van kamperen? Neem hem dan een dagje mee naar het strand. Verras je vader hiervoor met een nieuwe zwemshort van Nabaiji. Voor extra vaart in en onder het water neem je ook de snorkelvinnen van Subea en extra snelle zwembril van Nabaiji mee.

Met deze cadeautips kom je hopelijk al een heel eind. Eén ding is zeker: op zondag 21 juni schuif jij met een onvergetelijk cadeau aan bij de vaderdagbrunch.

Lees meer
Blog: Tips voor een bijzondere Moederdag

Blog: Tips voor een bijzondere Moederdag

10 mei 2020

Zondag 10 mei is de dag waarop we alle moeders jong en oud in het zonnetjes mogen zetten. Moederdag! Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw moeder, ondanks de coronacrisis, een onvergetelijke dag gaat beleven? In deze blog geven we je een paar tips met dingen die je kunt doen tijdens Moederdag.

Tuin of balkon picknick

Picknicken is leuk. Lekker buiten op een kleedje genieten van allerlei lekkers. Door het coronavirus is zoveel mogelijk binnenblijven cruciaal. Dit betekent echter niet dat jouw picknick gecanceld hoeft te worden, want wat denk je van een balkon of eigen tuin picknick. Met een beetje geluk schijnt zondag 10 mei de zon en kunnen we ons kleedje uitgooien op het gazon. Haal of bestel wat lekkernijen van Baskin-Robbins of Dunkin' Donuts en jullie picknick is compleet. Zo kunnen jullie genieten van een picknick zonder de deur uit te hoeven.

Thuisbioscoop maken

Wat is er nu leuker dan je moeder verassen met een avondje bioscoop? Helaas kunnen jullie niet naar haar favoriete film, maar misschien kun je deze wel naar huis halen! In deze vreemde tijd waarin de bioscopen noodgedwongen gesloten blijven, zijn we aangewezen op streamingsdiensten. Gelukkig is er Pathé thuis. Zo kun je er toch voor zorgen dat jouw moeder haar favoriete film kan kijken, gewoon vanuit huis. Zorg voor een donkere kamer, maak wat popcorn en ander lekkers en voilà: de thuisbioscoop is geopend.

Bloemetje voor mama

Toegegeven, dit is dé klassieker. Toch blijft het leuk om een bloemetje te geven en natuurlijk nóg leuker om een mooie bos bloemen te krijgen. Wie verdient dit nu meer dan jouw allerliefste moeder? Steun de lokale bloemist zoals ’t Boeketje en laat een prachtig bosje bloemen bezorgen bij je mama.

Blingbling

Een ketting, armbanden, ringen of oorbellen. Met een mooi sieraad als cadeau zit je altijd goed. Want zeg nu zelf, jouw moeder verdient toch niks minder? Pandora heeft een uitgebreid assortiment. De winkel is dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur geopend, maar je kunt ook terecht in de webshop. Zo heeft jouw moeder binnen no time die mooie ketting om haar nek hangen die al een tijdje op haar verlanglijstje staat.

Een nieuwe outfit

Aan alles komt een einde, dus ook aan deze lockdown. En als jouw supermom eindelijk weer op bezoek mag komen, dan moet ze er natuurlijk wel goed uit zien. Aan het Pieter Vreedeplein vind je allerlei kledingzaken (met online webshops) die daarbij kunnen helpen. Denk eens aan Costes, The Sting of Levi's voor leuke nieuwe kleren of schoenen. En maak daarna de outfit af met een paar leuke schoenen van Sacha of Ecco. Kleren maken immers de man en in dit geval de vrouw.

Cadeautip: Moederdagbox

Samen met een aantal Tilburgse ondernemers heeft Support Your Locals Tilburg er een speciale Moederdagbox ontwikkelt. Deze box bevat onder andere een leuk cadeau van Vandemaker. Hoe leuk is het om meteen ook lokale ondernemers te supporten? De Moederdagbox kost €24,95. Bestellen kan online.

Zoals je hierboven kunt lezen zijn er genoeg opties om jouw moeder een onvergetelijke dag te bezorgen en tegelijkertijd de ondernemers van het Pieter Vreedeplein te steunen. Stay safe en fijne Moederdag!

Lees meer
Pasen Pieter Vreedeplein

Pasen Pieter Vreedeplein

12 april 2020 - 13 april 2020

Het Pieter Vreedeplein is op tweede paasdag geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Individuele winkels kunnen aangepaste openingstijden hanteren.

Supermarkt

Plus: 12.00 - 18.00 uur

Wij wensen iedereen een fijn en gezond paasweekend!

Event: Winterparade Pieter Vreedeplein

Event: Winterparade Pieter Vreedeplein

8 december 2019 - 5 januari 2020

Tilburg is dit jaar weer omgetoverd tot een heus winter wonderland. Wie van vrijdag 6 december t/m zondag 5 januari door de binnenstad loopt, wordt ontvangen met sfeerverlichting, vuurkorven en een groot aantal winterse activiteiten. Zo verschijnt op de Winterparade van het Pieter Vreedeplein een levend kerstverhaal, Christmas karaoke en worden er extra koopmomenten georganiseerd zodat jij alles in huis hebt tijdens de feestdagen.

Winactie Instagram | Win €50,- shoptegoed

Heb je een hele mooie, bijzondere of gezellige foto gemaakt op de Winterparade Pieter Vreedeplein? Deel deze foto op Instagram met #pietervreedeplein en maak zo kans op €50,- shoptegoed!

Hoe gaat dit in zijn werk?

 1. Maak een leuke foto of selfie op de Winterparade Pieter Vreedeplein
 2. Deel deze op jouw Instagramaccount met #pietervreedeplein
 3. Zet je account openbaar, anders is de foto niet zichtbaar
 4. Volg het account @pietervreedeplein
 5. Wie weet win jij €50,- shoptegoed!

7 december t/m 5 januari | Wensboom & marshmallows

Give me s’moreIn de weekenden en tijdens de kerstvakantie neemt het kerstgevoel het Pieter Vreedeplein over! De temperatuur daalt, de dagen worden korter en de avonden nóg gezelliger. Bij de kerstboom brandt een heerlijk vuurtje en wij nodigen jou uit de gezelligheid op te zoeken. Geniet van de warme gloed in je gezicht en van de heerlijke marshmallows, die je zelf mag roosteren!

Bewonder de 6 meter hoge wensboom op de Winterparade en hang jouw persoonlijke wens op. De grote kerstballen waar iedere wens in past zijn te koop op het plein, in het kersthuisje en bij de oliebollenkraam! De opbrengst wordt gedoneerd aan het Ronald McDonald Kinderfonds.

13 t/m 26 december | Een levende kerststal

Het kerstverhaal wordt dit jaar tot leven gewekt op het Pieter Vreedeplein. De boer, tevens ook eigenaar van de boerderijdieren, zal de rol van Jozef op zich nemen. Tijdens het aaien, knuffelen en kroelen vertelt hij je alles over het kerstverhaal en de meegebrachte dieren. Hierna keren zij weer terug naar de zorgboerderij, waar de dieren de rest van het jaar doorbrengen.

Hier vind je de belangrijkste bijzondere data onder elkaar:

Vrijdag 20 december – Extra koopavond – 09.30 – 21.00 uur
Maandag 23 december – Extra koopavond – 09.30 – 21.00 uur
Dinsdag 24 december – Kerstavond – 09.30 – 17.00 uur
Woensdag 25 december – Eerste Kerstdag – Gesloten
Donderdag 26 december – Tweede Kerstdag – 12.00 – 17.00 uur

Lees meer

Pieter Vreedeplein ligt midden in het historische centrum van Tilburg; dé perfecte plek voor gezellige evenementen voor jong en oud! Er is dan ook regelmatig iets leuks te doen: seizoensacties, uitverkoop, speciale events rondom bijvoorbeeld Moederdag, Kerstmis en Koningsdag. Maar ook aan onze kleinste bezoekers wordt gedacht met vrolijke events voor het hele gezin.

Ook speelt de Tilburgse kermis ieder jaar een hoofdrol op Pieter Vreedeplein: op Roze Maandag is het bij ons altijd ontzettend gezellig. Wat er precies gebeurt rondom Pieter Vreedeplein, vertellen wij je op deze pagina!

Daarnaast houden wij ja via deze pagina hoogte van de komst van nieuwe winkels en restaurants naar het Pieter Vreedeplein. Wil je direct op de hoogte zijn van alle updates? Schrijf je dan direct in voor onze nieuwsbrief >