Vandaag geopend 13:00 - 18:00

Nieuws: Welkom bij versmarkt Mercado Emma

24 augustus 2020

De Emmapassage in Tilburg verwelkomt vanaf september het Pop-Up concept Mercado Emma, de perfecte combinatie van een heerlijke en lokaal georiënteerde versmarkt en een stadse huiskamer*. Je kunt er boodschappen doen, verse maaltijden kopen en verschillende specialiteiten proeven.

*De huiskamer is vanwege de huidige maatregelen gesloten en heeft plaatsgemaakt voor een uitgebreide vershoek!

De sfeer van een Spaanse versmarkt in Tilburg

Bij Mercado Emma kun je terecht voor een breed assortiment aan delicatessen zoals zelf te tappen olijfolies, kruiden, chocolade, verse maaltijden en soepen en heerlijke cadeaus. Geniet van de sfeer van een versmarkt uit Barcelona, maar dan in hartje Tilburg! Daarnaast biedt de Pop-Up onderdak aan Emma’s Huiskamer. de plek voor een heerlijk broodje, een verse maaltijd of om de laptop open te klappen en onder het genot van een heerlijk kopje koffie eens vanuit een andere huiskamer te werken.

Openingstijden Mercado Emma

Mercado Emma opende haar deuren op 1 september 2020, tegenover boekhandel Gianotten Mutsaers in de nieuwe Emmapassage. De versmarkt is met uitzondering van maandag, dagelijks geopend van 11:00 tot 20:00 uur. Samen met exploitanten Floris Verschuuren en Patrick Kokx is het gloednieuwe concept ontwikkeld. Mercado Emma huurt een oppervlakte van circa 450 m² en blijft tijdelijk in de Emmapassage, in ieder geval tot het eind van het jaar. Kun je ook niet wachten om te proeven van al die delicatessen?