Praktische info

Adres Pieter Vreedeplein

Pieter Vreedeplein
5038 BW
Tilburg

Auto & Parkeren

Kom je winkelen bij Pieter Vreedeplein of wil je dichtbij Primark in het centrum van Tilburg parkeren? Navigeer dan direct naar de parkeergarage van winkelcentrum Pieter Vreedeplein via Contact & Route.

De Pieter Vreedeplein Parkeergarage is bereikbaar via de Magazijnstraat. De Pieter Vreedeplein parkeergarage heeft 780 plaatsen waar je tegen betaling kunt parkeren. 

Adres Primark

Stadhuisstraat 3
5038XZ
Tilburg

Tarieven parkeergarage
Normaal tarief overdag is € 2,00 per uur met een minimum van € 0,50. Een hele dag parkeren kost € 16,00.
's Avonds voor maximaal 5,- parkeren

In parkeergarage Pieter Vreedeplein geldt een maximaal avondtarief als je ná 18.00 uur uw auto inrijdt. Je betaalt dan tot sluitingstijd maximaal 5 euro. Het avondtarief wordt automatisch berekend en is voordelig als je langer dan drie uur parkeert.

Grootste parkeergarage van de binnenstad
Het Pieter Vreedeplein heeft de grootste parkeergarage van de binnenstad. De garage is veilig, overzichtelijk en goed bereikbaar. Het Pieter Vreedeplein is daarmee een prima start- en eindpunt voor winkelen in het centrum van Tilburg.

Voor deze parkeergarage is het niet mogelijk om een abonnement af te sluiten.

OV

Navigeer direct via openbaar vervoer naar winkelcentrum Pieter Vreedeplein via Contact & Route.

Fiets

De ingang van de gratis ondergrondse fietsenstalling is op de hoek van de Tuinstraat / IJzerstraat. Voor het parkeren van uw fiets hoeft u dus niets te betalen. De stalling biedt ruimte aan 580 fietsen

Navigeer direct naar de fietsenstalling van winkelcentrum Pieter Vreedeplein via Contact & Route.