Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Tilburgs Waterfestijn

3 augustus 2024 - 1 september 2024

Waterratten opgelet! πŸ’¦ Het Pieter Vreedeplein wordt de gehele maand augustus omgetoverd tot een heuse speelfontein van maar liefst 100m², de PlayFountain. Ook staan er picknickbankjes, kinderspellen én pop-up parkjes waar workshops worden gegeven. Een gezellige plek voor jong én oud om samen te spelen en af te koelen deze zomer.

De Playfountain is van 3 augustus t/m 1 september iedere dag geopend van 10.00 tot 22.00 uur. 

Openingsweekend

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 augustus vindt de officiële opening plaats van 12.00 tot 17.00 uur. πŸ₯³ Doe mee aan de speciale battles en win leuke prijzen tot wel €1500! Bouw de hoogste blokkentoren, doe mee aan de snelle Kruiken Race, en speel vele andere spelletjes op het plein. Iedereen is welkom!

  • Blokken Battle πŸ’ͺ🏼
    Doe mee aan de Blokken Battle op de PlayFountain! Bouw de hoogste blokkentoren met grote, glibberige blokken terwijl je een watergevuld vest draagt. Voorkom dat je vest te vol raakt, anders ben je af! Je kunt meedoen in teams van maximaal 2 spelers.
  • Kruikenrace 🏁
    Ben jij de snelste kruikenracer? Race over de buikschuifbaan en breng water van vat naar vat. Speel solo of in teams van 2 personen.

Let op: deelname aan de spellen is gratis en inschrijven is niet nodig. 

Workshops

Het is Zomer in Tilburg! Van 22 juni t/m 29 september worden er ook diverse workshops georganiseerd in de pop-up parkjes op het Pieter Vreedeplein. 🎨 Bekijk het volledige programma op de website van Center of Tilburg

PlayFountain

Workshops

De PlayFountain is een initiatief van Wereldhave/Pieter Vreedeplein, Gemeente Tilburg en Stichting Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg.