Vandaag geopend 13:00 - 18:00

Event: Opening nieuwe winkel Gianotten Mutsaers

1 februari 2020 - 2 februari 2020

Het moment is bijna daar! Boekwinkel Gianotten Musaers gaat, na 11 maanden in de pop-up winkel te zijn gevestigd, weer over naar de oude locatie. Je hebt nog tot zondag 26 januari 17.00 uur om afscheid te nemen van de pop-up winkel. Vanwege de verhuizing is de huidige winkel van 27 tot en met 31 januari gesloten. Maar niet getreurd: zaterdag 1 februari wordt de nieuwe winkel feestelijk geopend!

Feestweekend 1 & 2 februari

Kom je het feestje ook mee vieren? De opening van de nieuwe winkel wordt feestelijk gevierd met een bomvol programma aan lezingen, interviews, demonstraties, muziek en een groot kinderevent op zondag. Alle activiteiten zijn gratis en de entree is vrij. Er zijn maar liefst 9 evenementen in 2 dagen, waaronder een interview met Herman Koch, een lezing van Thera Coppens, muziek van Suzanne Brok, 't Verrukkelijke Kinderbakboek van Mark en Rutger. Bovendien sluit niemand minder dan Ronald Giphart zondag af met een interview! Ben je ook benieuwd naar alle leuke acties en activiteiten? Neem dan snel een kijkje op de website van Gianotten Mutsaers!

Kinderboekenlunch

Zondag staat in het teken van de kids! De kinderboekenlunch is gratis maar er zijn maar 50 kaarten beschikbaar. De doelgroep is 4 tot 10 jarigen. Wil je hierbij zijn? Stuur een mail naar paulien@gianottenmutsaers.nl met een foto van jezelf en je favoriete leesboek. Als je onherkenbaar op de foto wil is dit natuurlijk ook goed! Graag wel even je naam vermelden.

Werk aan de winkel

Vanaf maandag 27 januari sluit de pop-up winkel van Gianotten Mutsaers gedurende 5 dagen. Er is namelijk genoeg te doen! Ze starten met alle boeken inpakken en op de nieuwe plaats uitpakken. Gianotten is daarom gesloten tot en met vrijdag 31 januari. Ook al zijn de plaats en de medewerkers hetzelfde, Gianotten gaat voor een nieuwe stijl! Het pand, de inrichting en de huisstijl van de boekwinkel zijn in een compleet nieuw jasje gestoken. Het vernieuwde interieur blijft nog even een verrassing. Kom dus zeker kijken op 1 zaterdag of zondag 2 februari!

De Emmapassage

De Emmapassage is nog volop in verbouwing, maar de eerste fase van de vernieuwde Emmapassage is vanaf 1 februari 2020 open. Tijdens het openingsweekend van Gianotten Mutsaers wordt tevens het eerste deel van de vernieuwde Emmapassage aan de buitenzijde voor iedereen onthuld. Ook zo benieuwd? Houd onze Facebookpagina in de gaten!