Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Update: Onthulling Frederikstraat en rondleiding bouwlocaties

30 mei 2017

De nieuwe Frederikstraat krijgt steeds meer vorm. Sinds 2 weken is de gehele doorsteek vanaf het Pieter Vreedeplein naar de Heuvelstraat zichtbaar. De glazen pui is geplaatst en er wordt hard gewerkt om de buitenzijde van de voormalige V&D echt om te toveren naar de nieuwe look voor het warenhuis Hudson's Bay. Ook de andere zijde van de nieuwe straat krijgt vorm. Met name de grote winkelruimte met ronde boog richting het Pieter Vreedeplein wordt goed zichtbaar. Samen bouwen we aan een toffe stad!

Op zaterdag 3 juni organiseert de gemeente Tilburg een feestelijke onthulling van deze nieuwe straat in Tilburg. Iedere Frederik, Fred, Frederique of Frida uit Tilburg is van harte welkom om samen met wethouder Erik de Ridder het straatnaambord te gaan onthullen.

Na deze onthulling volgt een rondleiding langs de bouwlocaties in de Tilburgse binnenstad. Bij Hudson's Bay, voor de Primark bouwlocatie en op het Stadskantoor 1 wordt kort verteld over het betreffende bouwproject. De wandeling is voor iedereen toegankelijk en is vanaf 11 uur tot 12.30 uur. Neem gerust familie, vrienden en kennissen mee. #samenbouwenaaneentoffestad #tilburgtof

Graag even van tevoren aanmelden door een email te sturen naar telma.segers@tilburg.nl.