Vandaag geopend 13:00 - 18:00

Het aftellen is begonnen...

8 september 2017

De laatste loodjes van de verbouwingen aan en rondom het Pieter Vreedeplein zijn nu echt begonnen. Als u door de Heuvelstraat loopt ziet u al de zichtbare veranderingen bij de HEMA. De nieuwe gevel is zichtbaar en binnen is de roltrap geplaatst naar een nieuwe tweede verdieping. Ook wordt de laatste hand gelegd aan de keuken met een gloednieuw foodconcept. Over een kleine twee weken zal iedereen in Tilburg het vernieuwde HEMA-concept kunnen zien!

De overburen zijn al een tijdje klaar met de werkzaamheden aan de voorzijde. Binnen bij Hudson’s Bay is het een en al bedrijvigheid. Personeel, schilders en interieurbouwers maken lange dagen om de inrichting en laatste details gereed te hebben voor de feestelijke opening op 21 september.

Ook Costes opent haar deuren op 21 september met een vernieuwde winkel met een uitgebreide collectie in het voormalig pand van ZARA.

 Er is veel te beleven in Tilburg aan het Pieter Vreedeplein op 21 september. Aan de opening van al deze mooie winkels wordt natuurlijk niet zomaar voorbijgegaan. Houd daarom 21 september in uw agenda vrij, het belooft een feestelijke dag te worden!

 Volg de Facebookpagina van het Pieter Vreedeplein en blijf op de hoogte van de activiteiten.