Vandaag geopend 13:00 - 18:00

Coming soon: ECCO, New Yorker & ONLY

31 oktober 2022

Shoppen in Tilburg wordt alsmaar leuker en leuker! De vernieuwing van de Emmapassage is bijna klaar en de 'Grand Opening' komt steeds dichterbij. Nog meer goed nieuws, want we mogen weer drie nieuwe namen bekend maken: New Yorker, Ecco én ONLY openen binnenkort de deuren in de Tilburgse binnenstad. 

Dé nieuwkomer in Tilburg wordt New Yorker. Deze trendy modewinkel opent begin 2023 in een gloednieuw winkelpand. Met een uitgebreide collectie aan fashion en modeaccessoires is New Yorker een mooie aanvulling in de Emmapassage.

Ook modezaak ONLY krijgt een plekje in de Emmpassage. Hippe dameskleding, mooie basics en de perfecte denims, hier scoor je binnen no time een nieuwe outfit. Naar verwachting opent ONLY medio 2023 in Tilburg!

Het internationale schoenenmerk Ecco is een bekende naam in Tilburg en verhuist van de Pieter Vreedestraat naar de Emmapassage. In de compleet nieuwe brandstore vind jij binnenkort een assortiment van moderne dames-, heren- en outdoor schoenen. 

Grand Opening van de Emmapassage 
De gloednieuwe Emmapassage is écht bijna klaar. Dat moet natuurlijk gevierd worden! Eind november is het tijd voor de feestelijke Grand Opening van de nieuwe Emmapassage. Hierover binnenkort meer, dus stay tuned!