Vandaag geopend 12:00 - 17:00

Op zoek naar een commerciële ruimte om te huren? 

Wanneer u informatie zoekt over de verhuurmogelijkheden in Shopping Tilburg dan kunt u contact opnemen met onze leasing manager. U kunt uw gegevens ook achterlaten via het formulier onderin deze pagina en wij zullen daarop zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

> Download hier de Verhuurbrochure <


Marleen de Groot is Leasing Manager voor Winkelgebied Tilburg.

E-mail: marleen.de.groot@wereldhave.com

Telefoon: 020-7027831

Winkelgebied Tilburg

In Winkelgebied Tilburg - Pieter Vreedeplein, Frederikstraat en Emmapassage - zijn 35 winkels en restaurants zijn gevestigd. Het winkelgebied wordt jaarlijks door circa 7 miljoen bezoekers en passanten bezocht. Met een belangrijke functie in het verzorgingsgebied is het grootste gedeelte van de bezoekers wekelijks te vinden in het winkelgebied. 

Management Winkelgebied Tilburg

Marvin de Roode is Asset Manager voor het winkelgebied. Hij beantwoordt graag al uw vragen.

E-mail: marvin.de.roode@wereldhave.com

Managementkantoor
Pieter Vreedestraat 15
5038 BW Tilburg

 

Winkelgebied Tilburg is een centrum van Wereldhave 

Onze focus: de behoeften van de consument en uw commerciële belangen als ondernemer.

Wereldhave investeert in stedelijke winkelcentra die dominant zijn in het verzorgingsgebied. De centra zijn goed bereikbaar en bieden een breed aanbod van winkels, faciliteiten, aantrekkelijke horeca, supermarkten en een sterke mix van (inter)nationale huurders en local heroes. 

Van verhuur tot operatie, marketing en techniek; wij streven naar maximale betrokkenheid op onze centra. In nauwe samenwerking met retailers en partners wordt tot in detail gemanaged wat goed is voor een winkelcentrum.

Voor meer informatie over Wereldhave en onze portefeuille: download hier onze brochure of bezoek de website van Wereldhave