Vandaag geopend 10:00 - 17:00

Op zoek naar een commerciële ruimte om te huren? 

Wanneer u informatie zoekt over de verhuurmogelijkheden in Winkelgebied Tilburg dan kunt u contact opnemen met de leasing manager. U kunt uw gegevens ook achterlaten via het formulier onderin deze pagina en wij zullen daarop zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

> Download hier de Verhuurbrochure <


Marleen de Groot is Leasing Manager voor Winkelgebied Tilburg.

E-mail: marleen.de.groot@wereldhave.com

Telefoon: 020 702 78 00

 

Winkelgebied Tilburg

In Winkelgebied Tilburg - Pieter Vreedeplein, Frederikstraat en Emmapassage - zijn 35 winkels en restaurants zijn gevestigd. Het winkelgebied wordt jaarlijks door circa 7 miljoen bezoekers en passanten bezocht. Met een belangrijke functie in het verzorgingsgebied is het grootste gedeelte van de bezoekers wekelijks te vinden in het winkelgebied. 

Management Winkelgebied Tilburg

Matthijs Lindeman is Asset Manager voor het winkelgebied. Hij beantwoordt graag al uw vragen.

E-mail: matthijs.lindeman@wereldhave.com

Managementkantoor
Emmapassage 2
5038 XA Tilburg

 

Winkelgebied Tilburg is een centrum van Wereldhave 

Onze focus: de behoeften van de consument en uw commerciële belangen als ondernemer.

Wereldhave investeert in stedelijke winkelcentra die dominant zijn in het verzorgingsgebied. De centra zijn goed bereikbaar en bieden een breed aanbod van winkels, faciliteiten, aantrekkelijke horeca, supermarkten en een sterke mix van (inter)nationale huurders en local heroes. 

Van verhuur tot operatie, marketing en techniek; wij streven naar maximale betrokkenheid op onze centra. In nauwe samenwerking met retailers en partners wordt tot in detail gemanaged wat goed is voor een winkelcentrum.

Voor meer informatie over Wereldhave en onze portefeuille: download hier onze brochure of bezoek de website van Wereldhave

Winkelruimte huren in Pieter Vreedeplein?

Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding