Vandaag geopend 10:00 - 18:00

Op zoek naar een commerciële ruimte om te huren? 

Wanneer u informatie zoekt over de verhuurmogelijkheden in Pieter Vreedeplein dan kunt u contact opnemen met de leasing manager. U kunt uw gegevens ook achterlaten via het formulier onderin deze pagina en wij zullen daarop zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

Marleen de Groot is leasing manager voor Pieter Vreedeplein.

e-mail: marleen.de.groot@wereldhave.com

Telefoon: 020 702 78 00

 

Pieter Vreedeplein in Tilburg

Pieter Vreedeplein in Tilburg heeft een oppervlakte van maar liefst (ca.) 22.700 m² waarin 26 winkels en restaurants zijn gevestigd. Pieter Vreedeplein wordt jaarlijks door circa 4.5 miljoen bezoekers en passanten bezocht. Met een belangrijke functie in het verzorgingsgebied is het grootste gedeelte van de bezoekers wekelijks te vinden in het winkelgebied. 

Management van Pieter Vreedeplein

Margreet Rijnsburger is asset manager voor Pieter Vreedeplein.

e-mail: margreet.rijnsburger@wereldhave.com

Zij beantwoordt graag al uw vragen over Pieter Vreedeplein. 

 

Managementkantoor Pieter Vreedeplein
Emmapassage 2
5038 XA Tilburg

 

Pieter Vreedeplein is een centrum van Wereldhave 

Onze focus: de behoeften van de consument en uw commerciële belangen als ondernemer

Wereldhave investeert in stedelijke winkelcentra die dominant zijn in het verzorgingsgebied. De centra zijn goed bereikbaar en bieden een breed aanbod van winkels, faciliteiten, aantrekkelijke horeca, supermarkten en een sterke mix van (inter)nationale huurders en local heroes. 

Van verhuur tot operatie, marketing en techniek; wij streven naar maximale betrokkenheid op onze centra. In nauwe samenwerking met retailers en partners wordt tot in detail gemanaged wat goed is voor een winkelcentrum.  

Voor meer informatie over Wereldhave en onze portefeuille download hier onze brochure of bezoek de website van Wereldhave

 

Winkelruimte huren in Pieter Vreedeplein?

Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding