Vandaag geopend 12:00 - 17:00

Winkels

De beste speelgoedwinkels in Tilburg

Ben je opzoek naar het beste en leukste speelgoed van Tilburg? Kom dan langs bij Intertoys bij Pieter Vreedeplein! Naast de vele speelgoedartikelen voor baby’s en peuters, zijn er ook poppen en knuffels, voertuigen, spellen en puzzels, games en elektronica, verkleedkostuums, knutselwerkjes en educatieve spellen, boeken en schoolartikelen en kinderkamerdecoraties. Kortom, al het vertier voor jong en oud te vinden in één winkel. Een avondje 30 Seconds met het hele gezin of samen FIFA 18 spelen op de Playstation 4? Jij bedenkt het, Intertoys heeft het. Maar dat is nog niet alles; voor speelgoed kun je ook uitstekend slagen bij Xenos. Waar Intertoys een volledig aanbod heeft aan het leukste en gezelligste speelgoed, kun bij Xenos terecht voor interieur items, grappige cadeaus en vermakelijke feestartikelen. Ben jij benieuwd? Kom dan snel langs! 

Openingstijden speelgoedwinkels Tilburg

Boven aan deze pagina staat een overzicht van de speelgoedwinkels van Pieter Vreedeplein in Tilburg. Klik op de betreffende winkelpagina's voor meer informatie. Zien wij je snel in Tilburg? 

Met 25 winkels op het gebied van mode, lifestyle, beauty en horeca is Pieter Vreedeplein het kloppend hart van de Tilburgse binnenstad. Of je nu je dagelijks boodschappen wil doen bij Plus Supermarkt, op zoek bent naar de mooiste kindermode, een nieuwe outfit zoekt voor een avondje uit bij één van onze damesmodewinkels of graag een paar nieuwe hippe schoenen wil scoren bij onze schoenenwinkels. Bij Pieter Vreedeplein slaag je voor een snelle boodschap én voor een gezellige dag winkelen! 

Bovendien kun je je bezoek combineren met één een film; de grootste bioscoop van Tilburg zit namelijk aan Pieter Vreedeplein.

Alle winkels en restaurants van ons winkelcentrum zijn goed bereikbaar met de fiets of op loopafstand vanaf Tilburg centraal station. Daarbij kun je auto gemakkelijk parkeren in de grootste parkeergarage van Tilburg centrum.

Navigeer direct naar onze parkeergarage >