Vandaag geopend 13:00 - 18:00

Dit zijn wij

Je raadt het al. Wij zijn America Today, geïnspireerd door de Amerikaanse levensstijl. Van vintage baseball jack tot comfortabele loungewear, alles wat we doen, ademt Amerika. Wil je ons echt leren kennen? Nice, let’s go! Onze belangrijkste kernwaardes zijn fun, authenticiteit, verantwoordelijkheid en gelijkheid.

Fun, want laten wij eerlijk zijn, fashion is fun! Wij vinden het belangrijk om onszelf niet te serieus te nemen en plezier te hebben. Een toffe outfit die jij kan mixen en matchen tot jouw stijl, hoort daar zeker bij. Een jurk combineren met een toffe varsity jas, een cropped T-shirt met een rok of een jeans of ga je toch liever voor een oversized hoodie met een joggingbroek? Combineer jouw unieke look.

Authentiek, net als jij kiezen wij onze eigen weg en blijven wij altijd trouw aan onszelf. Dat is niet altijd makkelijk, maar blijf altijd je authentieke zelf. Pak een paar toffe items en maak daar jouw unieke outfit van.

Verantwoordelijk, natuurlijk willen plezier maken en er leuk uit zien, maar het is ook belangrijk om rekening te houden met het milieu. Er is namelijk geen planet B. America Today zet elke dag een stap in de juiste richting om de impact van onze collectie op de mens en het milieu te verbeteren. Wij kiezen voor sustainable fashion die een leven lang meegaat, zodat jij langer kan genieten van jouw favoriete items. Naast dat wij elke keer proberen om onze items duurzamer te maken, verkopen wij ook vintage. Vintage kleding is niet alleen uniek, maar heeft ook een positief effect op het milieu, omdat je kleding een tweede of misschien zelfs wel derde leven geeft.

En als laatste gelijkheid: jij, onze klant. Het maakt niet uit wie of wat je bent, het enige wat telt is dat jij je goed voelt en een fijne outfit helpt daar zeker bij! Dus sluit je aan en spread the love.

Emmapassage 14
5038XA Tilburg
088-0226135
https://www.america-today.com/
service@america-today.com

Openingstijden

maandag
12:0018:00
dinsdag
10:0018:00
woensdag
10:0018:00
donderdag
10:0021:00
vrijdag
10:0018:00
zaterdag
10:0018:00
zondag
12:0017:00