Vandaag geopend 10:00 - 17:00

Wil jij graag werken in winkelgebied Tilburg? Bekijk hier het overzicht van de leukste vacatures van onze winkeliers!

Beautyspecialist Kruidvat

20 oktober 2021

Kruidvat zoekt beautyspecialist!

 

Voor onze fantastische winkel zoeken wij een Beautyspecialist die ons gezellige team komt versterken.

 

Wij zijn steeds verrassend en altijd voordelig. De beste drogist om te werken met een geweldige kans om door te groeien!

 

Jouw werkzaamheden:

 • Adviseren van klanten
 • Bestellen en verwerken van artikelen
 • Verzorgen van je eigen stuk van de winkel

Beschikbaarheid: 28 uur in de week.

 

Is dit iets voor jou? Stuur dan een mail naar Nicole@duinkerken.biz!

 

Weekendmedewerker KiK

20 oktober 2021

KiK Tilburg zoekt jou om ons te helpen in de weekenden!

 

KiK verkoopt trendy kleding en non-food artikelen tegen lage prijzen. KiK verrast je met een groot assortiment aan kleiding en producten voor je huis, van de keuken tot de slaapkamer en van het balkon tot de tuin. En ook de kleinsten worden niet vergeten: kom langs en snuffel ook door ons aanbod van speelgoed, schrijf- en knutselwaren

 

Jij helpt met:

 • Allerlei voorkomende zaken als bevoorrading van de winkel
 • Het creëren van een nette winkel
 • De artikelen voorzien van een anti-diefstallabel
 • Adviseren van klanten
 • Artikelen goed presenteren.

Jij bent:

 • Dienstverlenend
 • Flexibel
 • Pro-actief
 • Aanpakkend
 • Sociaal

Interesse? Neem een kijkje op de site https://www.kik.nl/onderneming/kik-over-ons/carriere/vacatures/details/?job=64 of mail naar hr@kik.nl

Medewerker Logistiek Mediamarkt

20 oktober 2021

Werken bij mediamarkt! Altijd op zoek naar de WOW en dat doen we graag ook met jou!

 

Medewerker Logistiek (fulltime/parttime)

 

Met ruim 75 collega’s in Tilburg gaan we tot het uiterste om onze klanten te zorg te ontnemen. Altijd met een goed woord van advies en de allerbeste service. Zo zorgen wij er samen voor dat wij marktleider blijven op het gebied van consumentenelektronica in Nederland. Want werken bij MediaMarkt betekent: met plezier willen winnen!

 

Jij ontvangt de nieuwste elektronica en zorgt ervoor met je collega's, dat deze producten beveiligd worden en op de juiste plek komen in de winkel. Ook help je orders picken en verzendklaar maken voor onze internetbestellingen en help je klanten die hun bestelling bij ons afhaalpunt ophalen.

 

Werken met plezier vind jij belangrijk en je vindt het leuk om onderdeel te zijn van een team. Verder ben jij:

 • Enthousiast en weet je van aanpakken;
 • Flexibel en vind je het belangrijk om geordend te werk te gaan.

Interesse? Lees meer op deze site:

https://www.mediamarkt.nl/mcs/marketinfo/_MediaMarkt-MediaMarkt-Tilburg,155453,-11.html#our-offers

Allround verkoopspecialist Intersport

20 oktober 2021

Maak van je werk een sport als Allround verkoopspecialist

 

Je staat bekend als sportliefhebber met goede verkoopskills en veel aandacht voor de klant? Dan zoeken wij jou voor deze afwisselende baan als allround verkoopspecialist bij Intersport Twinsport in Tilburg.

 

Tijdens je werkdag kun je al je sportkennis kwijt bij onze klanten. Je voelt precies aan wat de behoeftes zijn van iedere klant en speelt daarop in met het juiste advies. Je houdt je dan ook niet alleen bezig met verkoop, maar kijkt ook samen met je afdelingsmanager naar de presentatie, voorraadbeheer en leveringen van ons assortiment.

 

Jouw werkzaamheden:

 • Als visitekaartje van de afdeling geef je iedereen een welkom gevoel
 • Je luistert, vraagt door en geeft klanten vervolgens een passend advies
 • Je optimaliseert verkoopcijfers

 

Jij:

 • Je hebt ervaring in de retail
 • Je kunt omgaan met professionele meetapparatuur of wilt dit leren
 • Als allemansvriend spreek jij de taal van elke klant
 • Doorpakken is je motto
 • Je bent ook beschikbaar in het weekend, tijdens koopavonden en in vakantieperiodes.

Beschikbaarheid: 32-38 uur in de week.

 

Interesse? Kijk op de website https://www.intersporttwinsport.nl/winkels/intersport-twinsport-tilburg-city of stuur een mail met CV naar vacature@twinsport.nl!

 

Gents Verkoopmedewerker

20 oktober 2021

Gents Verkoopmedewerker

Gents is op zoek naar een nieuwe verkoopmedewerkster(-er) voor 15-25 uur. Heb jij ervaring in retail en affiniteit met herenmode? Dan is een baan bij Gents echt iets voor jou! 

Over Gents 
Gents is een jong, modern en ambitieuze herenmodezaak. Zij zijn gespecialiseerd in (trouw)pakken, overhemden, smokings. Naast deze producten verkopen wij ook seizoensgebonden producten, denk aan polo’s en t-shirts in de zomer en truien in de winter. 

Onze klanten waarderen het concept dat staat voor een fantastische prijs-kwaliteitverhouding gekoppeld aan een hoog serviceniveau. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij inmiddels al 16 vestigingen verspreid door Nederland hebben. Naast de fysieke winkels hebben wij ook een webwinkel wat bijdraagt aan onze groei. 

Interesse? 
Stuur je motivatiebrief en CV naar tilburg@gents.nl t.a.v. Glenn Jonathans. 

 

Decathlon Retail Leadership Traject 38 uur

20 oktober 2021

Deathlon is per direct op zoek naar een nieuwe weekendkracht. Als je net bent afgestudeerd (of misschien al wat langer) en geïnteresseerd bent in sport en retail dan is dit een interessante functie voor jou! Voor een traject wat jou voorbereidt op een rol als leader, komen zij graag in contact met mensen die hun commerciële vaardigheden willen uitbreiden en hun leiderschapskwaliteiten willen ontwikkelen. 
 

Over Decathlon 
De missie van Decathlon is om het plezier en de gezondheidsvoordelen van sport voor eenieder toegankelijk te maken op een duurzame manier. Daarom hebben we graag dat je net zo gepassioneerd bent als wij om met sport een positieve impact te hebben op de maatschappij en de planeet. Daarnaast werken we graag samen met mensen die het beste uit zichzelf willen halen, op zoek zijn naar verbetering en zichzelf en anderen kunnen challengen.
 
 
Functie:
 
Deze functie laat zich niet omvatten in één woord of functietitel. Sterker nog, deze functie is meer een traject. Het laat zich het beste omschrijven als een combinatie van een startersfunctie en een traineeship. Je start met het leggen van een solide retail basis. In de eerste maanden ben je volledig gefocust op het onder de knie krijgen hiervan. Zoals de meeste storeleaders zeggen; ‘Retail gaat over klanten helpen, de juiste voorraad in de winkel en de presentatie van de producten’.
 

 

Interesse? 
Solliciteer via 
https://www.werkenbijdecathlon.nl/  

 

Decathlon verkoopmedewerker

20 oktober 2021

Decathlon is per direct op zoek naar sportieve, enthousiaste collega’s die het team willen komen versterken. Heb jij affiniteit met sport, weet je van aanpakken en werk je graag in teamverband? Dan is dit iets voor jou! 

Als verkoopmedewerker bij Decathlon sta je nooit stil. Dit werkt zich uit in heel veel stappen op een dag (je komt met gemak aan de 10.000) maar ook een groei in verantwoordelijkheden. Zo kun je de kans krijgen om alles uit de afdeling te halen, want jij weet namelijk precies wat onze klanten willen. 

 

Werkzaamheden 
Je helpt de klanten door het delen van een unieke ervaring en geeft elke klant (en collega) je beste glimlach. Dagen vullen zich met alle taken die nodig zijn om het voor elke sporter mogelijk te maken dat ze goed en snel hun producten kunnen vinden, denk aan het verwerken van de vracht en het checken van voorraden.
 

 

Interesse? 
Solliciteer via 
https://www.werkenbijdecathlon.nl/