Vandaag geopend 09:30 - 17:00

Vacature: MaX luxury menswear

14 april 2022

MaX Luxury Menswear is op zoek naar een nieuwe Senior Verkoopadviseur voor 38 uur. 

Heb jij een passie voor herenmode en werk je graag met toonaangevende merken zoals Stone Island, Loro Piana, Jacob Cohen, Woolrich & Ermenegildo Zegna? Zet jij graag dat stapje extra om de klant een optimale winkelbeleving te geven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over Max Luxury Menswear
Max Luxury Menswear, een begrip in luxe herenmode, vertegenwoordigt meerdere high-end modemerken voor mannen zoals Dsquared2, Stone Island, C.P. Company, Jacob Cohen, Woolrich en Hogan. Met een locatie op het Pieter Vreedeplein, in hart van het Tilburgs centrum, focust Max zich op de moderne man met de ambitie om zich goed te kleden en indruk te maken in zowel zijn zakelijke als persoonlijke leven.

Functie
Als Senior Verkoopadviseur bij Max Luxury Menswear ben jij het aanspreekpunt voor al onze klanten. Jij bent het uithangbord voor klantgerichtheid en daarmee de garantie voor een uitmuntende klantenservice. Je bent samen met het team verantwoordelijk voor het bereiken van een optimaal commercieel resultaat en fungeert als klankbord voor het samenstellen van de collectie.

Interesse?
Stuur je CV en motivatiebrief per mail naar info@azzurroretail.com.
Kijk voor meer informatie op www.azzurroretail.com/sales-associate