Vandaag geopend 10:00 - 17:00

Decathlon Retail Leadership Traject 38 uur

20 oktober 2021

Deathlon is per direct op zoek naar een nieuwe weekendkracht. Als je net bent afgestudeerd (of misschien al wat langer) en geïnteresseerd bent in sport en retail dan is dit een interessante functie voor jou! Voor een traject wat jou voorbereidt op een rol als leader, komen zij graag in contact met mensen die hun commerciële vaardigheden willen uitbreiden en hun leiderschapskwaliteiten willen ontwikkelen. 
 

Over Decathlon 
De missie van Decathlon is om het plezier en de gezondheidsvoordelen van sport voor eenieder toegankelijk te maken op een duurzame manier. Daarom hebben we graag dat je net zo gepassioneerd bent als wij om met sport een positieve impact te hebben op de maatschappij en de planeet. Daarnaast werken we graag samen met mensen die het beste uit zichzelf willen halen, op zoek zijn naar verbetering en zichzelf en anderen kunnen challengen.
 
 
Functie:
 
Deze functie laat zich niet omvatten in één woord of functietitel. Sterker nog, deze functie is meer een traject. Het laat zich het beste omschrijven als een combinatie van een startersfunctie en een traineeship. Je start met het leggen van een solide retail basis. In de eerste maanden ben je volledig gefocust op het onder de knie krijgen hiervan. Zoals de meeste storeleaders zeggen; ‘Retail gaat over klanten helpen, de juiste voorraad in de winkel en de presentatie van de producten’.
 

 

Interesse? 
Solliciteer via 
https://www.werkenbijdecathlon.nl/