Vandaag geopend 13:00 - 18:00

Update: Zó ziet de Emmapassage er uit na de verbouwing!

15 februari 2019

Nog even en de grote verbouwing van de Emmapassage gaat beginnen. Over ongeveer twee jaar herken je de Emmapassage bijna niet meer terug. We zetten de belangrijkste en opvallendste veranderingen voor je op een rij.

Het dak gaat eraf

Dat de plannen groots zijn, werd eind vorig jaar al duidelijk. Zo gaat het dak er na een paar decennia weer vanaf en wordt de Emmapassage weer een straat. Het Hendrikhof – het terrein achter de HEMA – wordt een gezellig en knus plein met winkels rondom en appartementen erboven.

Uitbereiding shoppinggebied

De Frederikstraat wordt vanaf de Heuvelstraat doorgetrokken tot aan de Hendrikhof, waardoor de nieuwe Emmastraat nóg gemakkelijk bereikbaar wordt. De Emmastraat krijgt ook nog eens meer groen, zodat je straks kan genieten van shoppen in de openlucht.

Mooi vooruitzicht

Gianotten Mutsaers is tijdens de verbouwing geopend als tijdelijke popup-winkel. Zo kan je ook van Stadhuisplein naar het Piusplein. Na de verbouwing krijgt de gloednieuwe winkel een terras aan de Hendrikhof. Eind 2019 en begin 2020 zullen andere winkels hun deuren weer openen in de Emmastraat. 

Wij kunnen haast niet wachten op het eindresultaat!