Vandaag geopend 12:00 - 17:00

Parkeren Tilburg

  • Pieter Vreedeplein Parkeergarage (auto & fiets)  

Parkeer dan je auto in de Pieter Vreedeplein Parkeergarage. Daarbij zijn er 780 plaatsen waar je tegen betaling een auto kunt parkeren. De ingang van de gratis ondergrondse fietsenstalling is op de hoek van de Tuinstraat / IJzerstraat. Voor het parkeren van een fiets hoef je dus niets te betalen. De stalling biedt ruimte aan 580 fietsen.

Ga naar 'contact & route' en kies 'route auto' of 'route fiets' om direct naar het winkelcentrum te navigeren.

's Avonds voor maximaal 5,- parkeren 

In parkeergarage Pieter Vreedeplein geldt een maximaal avondtarief als je ná 18.00 uur uw auto inrijdt. Je betaalt dan tot sluitingstijd maximaal 5 euro. Het avondtarief wordt automatisch berekend en is voordelig als je langer dan drie uur parkeert.

Grootste parkeergarage van de binnenstad van Tilburg

Het Pieter Vreedeplein heeft de grootste parkeergarage van de binnenstad. De garage is veilig, overzichtelijk en goed bereikbaar. Het Pieter Vreedeplein is daarmee een prima start- en eindpunt voor winkelen in het centrum van Tilburg. Voor deze parkeergarage is het niet mogelijk om een abonnement af te sluiten.

 

  • Emmapassage Parkeergarage (auto & fiets)  

Bij Emmapassage in Tilburg kun je parkeren in de parkeergarage boven het vernieuwde winkelcentrum. De garage is gemakkelijk bereikbaar vanaf de cityring van Tilburg en is op loopafstand gelegen van onder andere boekwinkel Gianotten Mutsaers en versmarkt Mercado Emma.

Ga naar 'contact & route' en kies 'route auto' om direct naar het winkelcentrum te navigeren.

Adres parkeergarage

Paleisring 27-29
Tilburg

Openingstijden

Ma t/m za | 07.00 uur - 04.30 uur
Zon- en feestdagen | 10.30 uur - 04.30 uur
Kosten |  uurtarief € 2,00 Minimumtarief € 0,50 Maximum dagtarief € 16,00

Parkeren Tilburg