Vandaag geopend 13:00 - 18:00

Parkeren Tilburg

Pieter Vreedeplein Parkeergarage (auto & fiets)  
Wil je tijdens het winkelen in Tilburg ook even langs Primark? Parkeer dan je auto in de Pieter Vreedeplein Parkeergarage. De garage is dichtbij Primark Tilburg en bereikbaar via de Magazijnstraat. Daarbij zijn er 780 plaatsen waar je tegen betaling een auto kunt parkeren. De ingang van de gratis ondergrondse fietsenstalling is op de hoek van de Tuinstraat / IJzerstraat. Voor het parkeren van een fiets hoef je dus niets te betalen. De stalling biedt ruimte aan 580 fietsen.

Ga naar 'contact & route' en kies 'route auto' of 'route fiets' om direct naar het winkelcentrum te navigeren.

's Avonds voor maximaal 5,- parkeren 

In parkeergarage Pieter Vreedeplein geldt een maximaal avondtarief als je nĂ¡ 18.00 uur uw auto inrijdt. Je betaalt dan tot sluitingstijd maximaal 5 euro. Het avondtarief wordt automatisch berekend en is voordelig als je langer dan drie uur parkeert.

Grootste parkeergarage van de binnenstad van Tilburg

Het Pieter Vreedeplein heeft de grootste parkeergarage van de binnenstad. De garage is veilig, overzichtelijk en goed bereikbaar. Het Pieter Vreedeplein is daarmee een prima start- en eindpunt voor winkelen in het centrum van Tilburg. Voor deze parkeergarage is het niet mogelijk om een abonnement af te sluiten.

Parkeren Tilburg