Vandaag geopend 10:00 - 17:00

Vadertje Tijd | 13.00 - 17.00 uur

31 december 2015 - 31 juli 2015

Vadertje tijd heeft het meestal te druk om zich in het openbaar te laten zien. Maar speciaal voor jou maakt hij een uitzondering. Maar pas op! Want al ziet hij er nostalgisch uit moet worden gezegd dat hij uiterst bij de tijd is. Hij houdt nu eenmaal van zijn eigen rituelen. En buiten dat houdt hij natuurlijk ook van zijn zandloper welke onlosmakelijk met hem verbonden is.

Kinderen, maar natuurlijk ook volwassenen, mogen Vadertje Tijd een handje geven. Ook gaat Vadertje Tijd graag met u op de foto. Een bijzondere thuiskomer vast en zeker! En voor u een memorabele herinnering die u bij tijd en wijle te binnen schieten zal. Vadertje Tijd neemt op de allerlaatste dag van dit jaar uitgebreid voor u de tijd. Van 13.00 tot 17.00 uur is hij ter plaatse. U heeft dus 4 uur, 240 minuten en 14400 seconden om deze bijzondere personage te ontmoeten. Hij kijkt er in elk geval al naar uit om iedereen van Tilburg en omstreken op deze Oudejaarsdag te mogen begroeten.

En mocht u hem onverhoopt niet spotten op het Pieter Vreedeplein en in de Pieter Vreedestraat dan loopt u hem vast en zeker in de Emma Winkelpassage tegen het lijf. Veel plezier vandaag en alvast een heel prettig uiteinde!