Winter in Tilburg 2018

7 december 2018 6 januari 2019
Winter in Tilburg 2018

Van vrijdag 7 december tot en met zondag 6 januari staat onze gezellige binnenstad in het teken van de winter! Winter in Tilburg is een initiatief van Ondernemersfonds Binnenstad. Tijdens de december weekenden kun je genieten van al het moois dat de Winter in Tilburg te bieden heeft. Benieuwd?

Vrijdag 7 december
Om 17:00 uur is de officiële opening van de 'Winter in Tilburg'! Kom allemaal naar de Heuvel, waar de speciale verlichting op de St. Joseph Kerk aan zal gaan. De bijzondere projectie zal vervolgens de hele maand nog te zien zijn! Ook komen er metershoge kerstbomen in de stad die de sfeer compleet maken. Kom ook naar de kerst-selfiespots op het Pieter Vreedeplein en in het Atrium. De winkels zijn deze avond geopend tot 20:00 uur.

Zaterdag 8 & zondag 9 december
Tijdens het weekend van zaterdag 8 en zondag 9 december kun je volop inspiratie opdoen voor de feestdagen! De winkeliers voorzien je van leuke inspiratie en demonstraties in winterse sfeer.

Zaterdag 15 & zondag 16 december
Door de hele binnenstad is muziek te horen! Zaterdag 15 en zondag 16 december verandert het winkelgebied in een levend theater vol met muziek en entertainment. Van kerstkoren tot dj's. Er is veel te zien én te horen!

Zaterdag 22 & zondag 23 december
Tijdens dit weekend zullen er in de binnenstad overal kerstelfjes te vinden zijn die zorgen voor de ultieme kerstsfeer. Hebben jouw kinderen ook altijd al echte elfjes willen ontmoeten?

Donderdag 27 t/m zondag 30 december
Op het Pieter Vreedeplein en in de theaters wordt het Spruit Kinderfestival georganiseerd! Vier dagen lang kun je genieten van voorstellingen, concerten en bijzondere ontmoeten in Tilburg. Save the date en bezorg je kids het leukste uitje van de kerstvakantie!

Deel dit bericht: