Vriendin Shopdag Tilburg 2018

15 september 2018
Vriendin Shopdag Tilburg 2018

Vrouwenweekblad Vriendin organiseert voor de tweede keer de Vriendin Shopdag in Tilburg! Na een succesvolle eerste editie wordt de Vriendin Shopdag dit jaar nóg grootser en nóg leuker dan vorig jaar!

Shoppen met korting

Op zaterdag 15 september profiteer je als lezeres van Vriendin van mooie kortingen in heel veel winkels en horecagelegenheden in de Tilburgse binnenstad! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de mode editie (37) van Vriendin, mee te nemen en te laten zien in de winkel. Op = op.

Wil jij ook een fantastische prijs winnen?

Je kunt namelijk een shoptegoed van € 300 voor jou en je vriendin winnen bij Hudson’s Bay! Hoe kun je meedoen? Laat Vriendin weten waarom jouw vriendin, moeder, zus, of buurvrouw het verdient eens lekker te gaan shoppen bij Hudson’s Bay en win € 300 om met z’n tweetjes uit te geven! Vul het winformulier hier in en maak kans. Ook kun je reageren op de story van Vriendin op Instagram (nog steeds te zien in hoogtepunten). De winnaar wordt op 15 september om 10:00 uur in het Vriendin-café bekend gemaakt!

Nieuw dit jaar: het Vriendin Café

Dit jaar vind je het Vriendin-team in het Vriendin Café, gevestigd in Lokaal Zeven aan het Pieter Vreedeplein 7.  Daar is van alles te doen! 

Krijg bijvoorbeeld gratis shopadvies van de Vriendin-stylisten. Wil je weten wat de nieuwste trends zijn deze winter en welk item je deze winter in jouw kast moet hebben? Kom dan naar het Vriendin Café voor shopadvies van onze moderedacteur Tessa. Zo ga je goed voorbereid de stad in! 

Even pauze tijdens het shoppen? Boek dan nu alvast een high tea in het gezellige café! Boek je high-tea vooraf via hightea@vriendin.audax.nl. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, wees er dus snel bij!

Goodiebag

Haal met jouw exemplaar van Vriendin 37 vanaf 10:00 uur een goodiebag op in het Pop-Up Vriendin Café, gevestigd in Lokaal Zeven aan het Pieter Vreedeplein. Je vult de tas door verschillende gave items op te halen bij de deelnemende winkels en horecagelegenheden.

Jij komt toch ook shoppen en Tilburg ontdekken met je vriendinnen?

Deel dit bericht: