Nieuws: VANDEMAKER bestaat 1 jaar

1 maart 2019
Nieuws: VANDEMAKER bestaat 1 jaar

Het is feest in de Pieter Vreedestraat, want VANDEMAKER bestaat 1 jaar! Dit vieren zij uiteraard met leuke kortingen: alléén deze dag 36,5% korting op alle planten & potten én op een aantal favoriete VANDEMAKER producten.

Ook staat er iets lekkers klaar voor alle klanten en vanaf 17.00 uur wordt er een heuse chocoladefontein gebouwd! De winkel is speciaal voor deze feestdag extra lang geopend, namelijk tot 20.00 uur! 

Winactie & bezoek tekenares

Over de feestdag gesproken: 1 maart is ook nog eens nationale complimentendag, daar hoort een leuke winactie bij: Schrijf jouw liefste VANDEMAKER compliment op een papieren vliegtuigje en laat ‘m door de winkel vliegen. Daarbij maak je kans op een cadeaubon van €20,-! Last but not least, overdag kan je genieten van meesterlijke maker Martine Beetz in actie terwijl ze tekeningen maakt tijdens deze feestdag.​

Van alle markten thuis

VANDEMAKER is een creatieve conceptstore gevuld met design, ambacht, kunst en vintage items die letterlijk gevonden zijn bij de maker. Daarnaast functioneert de winkel ook als workshop studio. Bij deze winkel draait het om eerlijkheid, echtheid en originaliteit! Ze hebben een hele hoop te bieden en je kijkt er sowieso je ogen uit! Dus zoek jij nog iets leuks om cadeau te doen of verwen je liever jezelf met een gave workshop, dan ben je bij VANDEMAKER aan het juiste adres.

Deel dit bericht: