Vandaag geopend 10:00 - 18:00

Vacature: Sportieve baan bij Decathlon

2 maart 2020

Sportieve baan gezocht waarbij je jouw kwaliteiten kunt ontplooien? Bij Decathlon Tilburg aan het Pieter Vreedeplein zijn er veel mogelijkheden om te doen wat je leuk vindt. Decathlon is namelijk zoveel meer dan een sportwinkel! Momenteel staan er 2 toffe vacatures open!

Verkoopmedewerker

Bij Decathlon kun je als verkoopmedewerker veel meer dan alleen verkopen, je kunt sport mogelijk maken! Dat is ons doel, je denkt mee met de klant, je deelt je unieke ervaring en je passie voor sport. Je hebt vrijheid, pakt verantwoordelijkheid en durft fouten te maken. In de winkel in Tilburg is Decathlon specifiek op zoek naar mensen die een passie hebben voor fietsen. Wil je meer weten over deze rol en het team? Bekijk hier dan snel de vacature!

Startersfunctie Retail

Service verlenen, fouten maken, bikkelen op de vloer, cijfers analyseren, ondernemen, de lay out van de winkel optimaliseren, nieuwe collega’s aannemen. Ervaring opdoen om te groeien naar store leader of misschien wel een ander pad samenstellen binnen de mogelijkheden die Decathlon biedt? Lees hier alles over deze uitdagende en brede functie! 

Staat jouw ideale vacature er nog niet tussen? Houd de vacaturepagina van Decathlon Tilburg in de gaten.