Nieuws: Tilburg heeft ‘t gewoon!

11 augustus 2017
Nieuws: Tilburg heeft ‘t gewoon!

Nieuwe hotspot van Tilburg
Dit najaar maakt het Pieter Vreedeplein een spectaculaire transformatie door. Onze stad krijgt er met de Frederikstraat een prachtige passage bij. Via de nieuwe overdekte winkelstraat wandel je straks zo van het Pieter Vreedeplein naar de Emma winkelpassage en terug. De Frederikstraat wordt een toegankelijke straat met een luxe uitstraling. Door het bijzondere glazen dak en de frisse lichte kleuren is het net alsof je door een winkelstraat in Parijs of Milaan loopt.

Hudson’s Bay
Het voormalige V&D gebouw is volledig vernieuwd en wordt betrokken door Warenhuis Hudson’s Bay. De Frederikstraat loopt langs de Hudson’s Bay waar het Canadese warenhuis een zij-ingang heeft. Hudson’s Bay en de Frederikstraat gaan op 21 september open en dat vieren we met spektakel, muziek en gezelligheid. Dat wil je niet missen!

Tilburg shopstad
Er gebeurt nog veel meer. Het Pieter Vreedeplein krijgt er veel nieuwe winkels bij. Onze eigen Tilburger Roy Donders trekt met zijn Rojami’s Brandstore in het pand, waar de Bershka voorheen zat. Of wat dacht je van Tumble ’N Dry en Costes? Sissy Boy en Decathlon verhuizen naar nieuwe locaties op het Pieter Vreedeplein. En de verbouwde HEMA heropent haar deuren in de Heuvelstraat. Tilburg is hard op weg om de shopstad van het zuiden te worden.

Tilburg heeft ‘t gewoon!
Dankzij de prachtige nieuwe winkelpassage, de Hudons’s Bay en de kersverse winkels wordt het Pieter Vreedeplein het bruisende shophart van de binnenstad. Je favoriete modemerken, terrasjes aan het vernieuwde plein, eten en drinken: je hebt er alles voor een heerlijk dagje shoppen, proeven en genieten.

Blijf op de hoogte en win
Houd Facebook en onze website in de gaten voor alle ontwikkelingen, winkelopeningen en feestelijkheden. En wanneer je je inschrijft voor onze nieuwsbrief blijf je niet alleen op de hoogte van events, aanbiedingen en nieuwtjes, maar maak je nu ook kans op €100,- shoptegoed*.

 

*Wij verloten elke maand €100,- shoptegoed onder de mensen die zich die maand hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief van het Pieter Vreedeplein. Het shoptegoed is uitsluitend te besteden in één van de winkels aan het Pieter Vreedeplein. Let op! Winnaars winnen maar één keer.