Pieter Vreedeplein straatvoetbaltoernooi

5 mei 2019
Pieter Vreedeplein straatvoetbaltoernooi

Op zondag 5 mei is het Nationale Straatvoetbaldag. Deze dag vindt op het Pieter Vreedeplein het straatvoetbaltoernooi van het jaar plaats. Deze editie zijn de handen ineengeslagen tussen de winkeliersvereniging en Buurtsport. 

Kom kijken of doe mee!

Het toernooi is voor de jeugd van 10 t/m 18 jaar. De dag staat geheel in het teken van voetbal en zal aangevuld worden met sportieve activiteiten, gezellige muziek en veel fun! Vanaf 9.30 uur is de aftrap en uiterlijk om 17.00 uur klinkt het laatste fluit signaal. Doe mee en laat jouw straatvoetbal skills zien aan het publiek en daag je vrienden uit!

Inschrijven straatvoetbaltoernooi

Download het inschrijfformulier onder dit bericht en lever het ingevulde formulier in bij de buurtsportmedewerker bij jou in de wijk. 

Nationale Straatvoetbaldag

In 2008 vond de eerste ‘5 mei: Nationale Straatvoetbaldag’ plaats en werden in 36 krachtwijken in Nederland straatvoetbalevenementen georganiseerd. Op diverse locaties, gaan teams met elkaar de strijd aan om de titel Nationale Straatvoetbalkampioen 2019. Bekijk onderstaand de aftermovie van vorig jaar!

Kijk live de KNVB Beker-finale

Willem II speelt op 5 mei de KNVB Beker-finale in de Kuip tegen Ajax. De Tilburgse ploeg rekende voor de derde keer dit seizoen af met AZ en bereikte hierdoor de finale. Gezamenlijk kunnen we na het toernooi onze Tilburgse trots aanmoedigen. De wedstrijd wordt live uitgezonden bij Lokaal Zeven.  

Deel dit bericht: