Optreden Jeffrey Heesen bij MediaMarkt

27 oktober 2018
Optreden Jeffrey Heesen bij MediaMarkt

Op zaterdag 27 oktokber om 15:30 uur komt Jeffrey Heesen een exclusief optreden geven in MediaMarkt Tilburg ter promotie van zijn nieuwe album Verbintenis! De volkszanger maakte als finalist van de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen op SBS6 een verpletterende indruk. Kom je hem ook ontmoeten?

Een gloednieuw album

Met het nieuwe album Verbintenis maakt Jeffrey een logisch vervolg op Intens. Ook op dit album zijn hoofdrollen weggelegd voor blazers en strijkers. Jeffrey heeft samen met producent Waylon van der Heijden 12 liedjes gemaakt met diepgang en gevoel. Ook de teksten en composities zijn van hun hand. De singles Jij, Liefde Voor Altijd en Nikita haalden allen al goede recensies. Naast de drie singles staan er negen nieuwe nummers op het album, aangevuld met twee mixen. Geniet mee van zijn muzikale ontwikkeling op dit album waarmee Jeffrey een steeds vastere verbintenis krijgt met zijn creatieve toekomst , “Net even iets anders, hoe eigenwijs kun je zijn”.

Ontmoet Jeffrey bij MediaMarkt

Wil jij als echte fan Jeffrey Heesen in levende lijve ontmoeten? Breng dan een bezoek aan MediaMarkt op het Pieter Vreedeplein op zaterdag 27 oktober om 15:30 uur.
Laat je verrassen door zijn nieuwe nummers, koop zijn album ‘Verbintenis’ en laat hem persoonlijk signeren! Het album is alleen deze dag extra scherp geprijsd en verkrijgbaar voor €14,99.

Deel dit bericht: