Nieuws: Opening Rojami's Brandstore

15 augustus 2017
Nieuws: Opening Rojami's Brandstore

Fashionfanaten opgelet!
Roy Donders opent op 31 augustus de nieuwe locatie van Rojami’s Brandstore. In het oude pand van de Bershka aan het Pieter Vreedeplein in hartje Tilburg. Rojami’s Brandstore heeft hippe kleding en accessoires voor dames en heren. Je kunt Roy Donders natuurlijk toevertrouwen dat hij de vetste merken voor je selecteert. In Rojami’s Brandstore gaan vriendelijkheid en persoonlijk advies voorop. Bij een bezoekje staan de koffie en thee altijd voor je klaar.

High-end fashionstore
Roy Donders staat bekend om zijn passie voor mode. Je kent Roy Donders misschien wel van zijn tv-programma Roy Donders: Stylist van het Zuiden. Of van zijn kleding en huispakken van eigen makelij. Met Rojami’s Brandstore gooit Roy Donders het over een andere boeg. Rojami’s Brandstore is een high-end fashionstore met kleding van A-merken, zoals: Love Moschino, Versace Jeans, Guess, Ice Play by Iceberg, Reinders, Royal Temptation, Airforce en nog veel meer.

Je bent van harte welkom op de feestelijke opening op 31 augustus. Roy Donders kennende, belooft het een mooi feestje te worden. Daar wil je natuurlijk bij zijn!