Nieuws: Opening Hudson's Bay

21 september 2017
Nieuws: Opening Hudson's Bay

Shopstad Tilburg heeft er een parel bij!
Hudson’s Bay strijkt neer in Tilburg en daar zijn we ontzettend trots op! Het Canadese warenhuis opent op 21 september in het voormalige gebouw van de V&D. Het pand oogt door de verbouwing nieuw en fris. De etages van de Hudson’s Bay zijn heel ruim opgezet en super licht dankzij de nieuwe grote ramen. Daardoor is het een heel fijn gebouw om in te shoppen.

Bijna twee voetbalbalvelden aan shopgenot
Hudson’s Bay heeft 12.400 vierkante meter winkelruimte. Bijna twee keer het veld van Willem II! Alleen al de damesschoenenafdeling is 800 vierkante meter.
Je vindt in Hudson’s Bay een zeer groot aanbod topmerken in mode-, beauty- en homecollecties. Waarvan sommige een vaste ruimte krijgen in de Hudson’s Bay, waaronder de Britse keten Topshop en Topman.

Persoonlijke service en super veel keus
Hudson’s Bay staat bekend om persoonlijk service en het ruime aanbod. Er is zelfs een 'personal shopper-ruimte' voor een persoonlijk stijladvies op basis van je wensen.

Shoppen, proeven en genieten op 21 september!
We vieren de opening van Hudson’s Bay en de spectaculaire make-over van het Pieter Vreedeplein met z’n allen op 21 september. We pakken van 15:00 uur tot 21:00 uur uit met sensationele winkelopeningen en knallende modeshows. Laat je trakteren op heerlijke koffie door barista’s in gezellige Piaggio-barretjes. Onze DJ maakt het feest compleet met de lekkerste deuntjes op het plein. Kom gezellig langs, want het is party-time in Tilburg!