Nieuws: Opening Costes Pieter Vreedeplein

21 september 2017
Nieuws: Opening Costes Pieter Vreedeplein

Grote Costes voor dames en heren
Weer een mooie aanvulling op het fashion-aanbod van de Tilburgse binnenstad. Het Nederlandse modemerk Costes opent op 21 september een tweede winkel in Tilburg! Na de bekende dameswinkel in de Heuvelstraat pakt Costes door met een Men & Women Boutique aan het Pieter Vreedeplein. Waar voorheen de Zara zat, komt straks een veel grotere winkel. Met bijna 2000 vierkante meter winkelruimte over twee etages.

Complete outfits voor alle gelegenheden
Costes is een lifestyle brand voor de modebewuste man en vrouw. Bij Costes shop je complete en fashionable outfits voor alle gelegenheden. Het Nederlandse merk stelt de collectie elk seizoen samen aan de hand van verschillende thema’s. Aangevuld met tijdloze basics en accessoires. Onder het motto “Born in Paris, inspired by the world”.

Shoppen, proeven en genieten op 21 september!
Dat is niet alles. Pieter Vreedeplein is spectaculair vernieuwd en dat vieren we met z’n allen! Op 21 september pakken we van 15:00 uur tot 21:00 uur uit met sensationele winkelopeningen en modeshows. Laat je trakteren op heerlijke koffie door barista’s in gezellige Piaggio-barretjes. Onze DJ maakt het feest compleet met de lekkerste deuntjes op het plein. Kom gezellig langs, want het is party-time in Tilburg!