Vandaag geopend 10:00 - 18:00

Nieuws: Nondejeu komt naar het Pieter Vreedeplein

11 maart 2020

Goed nieuws! In augustus opent Nondejeu een gloednieuwe zaak in het voormalige pand van Men at Work. Hier kun je terecht voor Prison Island games, een potje jeu-de-boules én een gezellig drankje in de bar. Ben jij ook benieuwd naar het nieuwe entertainmentconcept?

Spellen in groepsverband

Een combinatie van spellen die in groepsverband worden gespeeld, zo omschrijven de Tilburgse ondernemers Prison Island. Prison Island is een franchise-formule die al met succes draait in onder meer Nijmegen en Utrecht. Het is een real life game die bestaat uit een gevangenis met cellen, waarin de spelers codes kraken, raadsels oplossen en fysieke uitdagingen aangaan. Daarbij is er altijd maar één manier om te ontsnappen: samen. Je speelt in kleine teams tegen elkaar, met een maximum van honderd personen tegelijk. De formule wordt gecombineerd met horeca en acht jeu-de-boules banen. Leuk voor een avondje uit met vrienden, familie of collega's!

The VR Room

Naast Nondejeu, is ook The VR Room een nieuwe aanwinst voor het Pieter Vreedeplein. The VR Room opent zaterdag 14 maart in het atrium van het plein. Lees er hier meer over. De twee nieuwe concepten passen in de strategie om het aanbod van het Pieter Vreedeplein nog meer af te stemmen op de dagelijkse behoeften van de moderne consument. Hiermee wordt entertainment toegevoegd aan het mode- en horeca-aanbod. We hopen je snel te mogen verwelkomen bij The VR Room en Nondejeu!