Nieuws: Workshops bij VANDEMAKER

30 april 2018
Nieuws: Workshops bij VANDEMAKER

Workshop open terrarium maken

Op donderdag 3 mei kun je deelnemen aan de groene workshop 'open terrarium maken' van 19:30 tot 21:30 uur. Tijdens deze inspiratievolle workshop krijg je de beste tips en materialen voor jouw terrarium en lekker kopje koffie of thee. Laat jij je creativiteit zien? De kosten bedragen €35,-. Geef je op in de winkel of via dit e-mailadres!

Moederdag inloopworkshop

Op zaterdag 12 mei organiseert VANDEMAKER van 13:00 tot 16:00 uur een leuke inloopworkshop voor Moederdag! Kinderen kunnen voor €5,- een mok komen beschilderen waar ze een zelf uitgekozen plantje in kunnen doen. Dit cadeautje wordt natuurlijk mooi ingepakt en voorzien van een persoonlijke noot. Aanmelden is niet nodig voor deze workshop. Hier verras jij je (schoon)moeder zeker mee!

Ken jij VANDEMAKER al?

VANDEMAKER verkoopt werk in consignatie van verschillende creatief ondernemers (veelal uit de regio) op het gebied van design, ambacht, kunst en vintage. In een steeds wisselende samenstelling wordt het aanbod gepresenteerd. Je kunt er terecht voor originele cadeaus, sieraden, mode, bijzonder drukwerk, kunstobjecten, meubelen, etcetera en alles VANDEMAKER zelf!

Kom je snel een kijkje nemen en meedoen aan de gezellige workshops?

Deel dit bericht: