Nieuws: Winkelen tijdens de Tilburgse Kermis

17 juli 2018
Nieuws: Winkelen tijdens de Tilburgse Kermis

De opbouw van de Tilburgse Kermis is in volle gang want over een paar nachtjes barst het feest weer los! De winkels en de parkeergarage van het Pieter Vreedeplein zijn gewoon geopend zodat je gezellig kunt shoppen! Zien we jou ook?

Het feest gaat beginnen!

De Tilburgse Kermis staat voor de deur! De stad wordt de komende dagen omgetoverd tot een fantastisch kermisterrein. Met ruim 200 attracties, 3 kilometer kermis en meer dan een miljoen bezoekers is het de grootste kermis van de Benelux! Niet alleen de kermis maar ook de vele activiteiten eromheen maken de kermis zo bijzonder. Van bekende Hollandse zangers in de Amstel Bierhal en een Tirolerdorp tot het zomercarnaval, een reuzenparade en Roze Maandag; er is van alles te beleven!

Shop till you drop

Het shoppen gaat tijdens de Tilburgse Kermis gewoon door! Wil je even pauze van de kermis? De winkels van het Pieter Vreedeplein zijn volgens de reguliere openingstijden geopend zodat je lekker kunt winkelen.

Parkeren tijdens de Tilburgse Kermis?

Je kunt heel gemakkelijk parkeren in de parkeergarage van het Pieter Vreedeplein! Deze is van 20 t/m 29 juli 24 uur per dag open. De parkeergarage Pieter Vreedeplein is bereikbaar via de Spoorlaan en de Magazijnstraat. Uitrijden gaat via de Magazijnstraat en vervolgens linksaf via de Spoorlaan richting Station.

Ben jij klaar voor 10 dagen feest in onze stad?