Vandaag geopend 12:00 - 17:00

Nieuws: Ontdek de virtuele wereld van The VR Room

17 augustus 2020

VR Free Room, Lasergamen, Escaperooms en meer... The VR Room biedt verschillende bijzondere ‘VR experiences’ voor jong en oud. Een vernieuwend uitje aan het Pieter Vredeplein in Tilburg. VR You Ready?

VR-games voor iedereen

Oprichter Wouter van den Bijgaart: 'We brengen een game tot leven. Door middel van virtual reality-headsets kun je, volledig draadloos, spellen beleven in verschillende digitale werelden. Duiken, schieten of zweden: wat je maar wilt!' Reserveer snel jouw experience! Meer informatie over de locatie en openingstijden vind je hier.

#1 All you can play

Voor families en voor mensen die het liefst van alles wat willen proberen, is er ook een optie voor een vrije keus aan snelle, korte ervaringen. Bij All You Can Play stap je voor 60 minuten in VR. Schiet aliens naar een andere wereld met Space Pirate, train je reactievermogen met Audio Trip of speel levensgroot Angry Birds. Rustig of actief: voor ieder is er wat wils. Welk avontuur ga jij aan? 

#2 VR Escape Room

Het bekende escaperoom-principe, maar dan gecombineerd met de kracht van virtual reality. Ubisoft Escape Games zijn geen video games. Het zijn avonturen die jij samen met je vrienden ervaart alsof je er zelf echt bent. Nooit alleen, maar altijd gezamenlijk worden jullie de helden van jullie eigen ervaring! 

#3 Lasergamen

Lasergamen gebeurt normaal gesproken in een grote ruimte waar de spelers rond kunnen rennen. In de VR-variant heb je aan een paar vierkante meter al ruim genoeg. Elke speler krijgt een VR-headset, gun en vest dat trilt wanneer je geraakt wordt. Het speelveld is met een druk op de knop aan te passen. Wanneer je niet speelt, kun je in de gave spectator mode meekijken op een groot scherm. 

#4 Free Room VR

Wat een uitdaging! Niets houdt je meer tegen: geen draden, muren of obstakels die je tegenhouden in deze draadloze Virtual Reality Arena. Het spel is te spelen in teams van 2 tot 6 personen. Je speelt tegen je eigen vrienden, niet tegen bots.

Want some more?

Ben je groot VR-fan? Dan is de strippenkaart wat voor jou! Met een strippenkaart kan je de high-quality story-driven games spelen. Al jouw saved games worden apart voor je bewaard zodat je de volgende keer verder kan gaan waar je gebleven was. Handig!

Uiteraard is het deelnemen aan de activiteiten van The VR Room veilig en corona-proof. Kom je dit zelf ervaren?