Vandaag geopend 10:00 - 17:00

Nieuws: The VR Room verrijkt het Pieter Vreedeplein

9 maart 2020

Zaterdag 14 maart opent The VR Room in het atrium van het Pieter Vreedeplein in het Tilburg. The VR Room biedt verschillende ‘VR experiences’ voor jong en oud. De komende maanden kun je genieten van een vernieuwend uitje in Tilburg. VR You Ready?

Lasergamen op een paar m²

Lasergamen gebeurt normaal gesproken in een grote ruimte waar de spelers rond kunnen rennen. In de VR-variant heb je aan een paar vierkante meter al ruim genoeg. Elke speler krijgt een VR-headset, gun en vest dat trilt wanneer je geraakt wordt. Het speelveld is met een druk op de knop aan te passen. Wanneer je niet speelt, kun je in de gave spectator mode meekijken op een groot scherm!

Nog meer VR-games

The VR Room biedt meer. Zo kun je ook vrij rondlopen in de VR ArenA van maar liefst 125 m². Daarnaast kun je aan de slag met diverse VR mini-games zoals Beat Saber (een soort Guitar Hero), Fruit Ninja VR en Racket Nx (360° squash). Natuurlijk kun je ook even stoom afblazen en genieten van een drankje in de lounge. The VR Room is daarmee dé ultieme plek voor vrienden, vrijgezellenfeesten, familie- en bedrijfsuitjes! Wie daag jij uit?