Vandaag geopend 10:00 - 17:00

Nieuws: Pieter Vreedeplein verwelkomt de KOOPman in voormalige Hudson's Bay

7 mei 2020

Een nieuwe tijdelijke invulling voor het voormalige Hudson's Bay pand: de KOOPman komt naar het Pieter Vreedeplein. Concept store de KOOPman is een nieuwe winkelformule en onderdeel van The Sting Companies. Het concept brengt met merken als Sutherland, April Evil en Bella Ragazza de laatste mode tegen lage prijzen.

Verwachte opening medio juni 2020

De KOOPman huurt de gehele voormalige Hudson’s Bay, met een totale oppervlakte van ca. 13.170 m², gelegen op de A1 locatie in de binnenstad van Tilburg met ingangen aan de Heuvelstraat en het Pieter Vreedeplein. Opening van de KOOPman Tilburg zal naar verwachting plaatsvinden in juni 2020.

de Koopman - Impressie interieur Rotterdam.jpg      de Koopman - Impressie interieur Rotterdam 2.jpg

Een impressie van de KOOPman vestiging in Rotterdam

 

Een nieuwe samenwerking in de binnenstad

Wereldhave spreekt over een strategische stap in de verhuur in Tilburg: ‘wij zijn zeer verheugd over deze nieuwe samenwerking met The Sting Companies en hebben vertrouwen in het concept de KOOPman. Het is een sterke toevoeging op het fashion aanbod in de Tilburgse binnenstad en sluit naadloos aan bij de behoeften van onze doelgroepen. De keuze van The Sting Companies voor een tweede formule in Tilburg bewijst de kracht van deze winkelstad’ aldus Doris Slegtenhorst, Business Unit Manager bij Wereldhave Nederland.

Wereldhave gaat door met het onderzoeken van de mogelijkheden voor transformatie naar alternatieve vormen van gebruik en de lange termijn verhuur van het pand.