Nieuws: Nationale Straatvoetbaldag Pieter Vreedeplein

19 april 2018
Nieuws: Nationale Straatvoetbaldag Pieter Vreedeplein

Ook dit jaar is het op 5 mei weer zover: Nationale Straatvoetbaldag! Op deze dag vindt op het Pieter Vreedeplein voor de 6e keer het SVBN Straatvoetbaltoernooi plaats. Deze editie zijn de handen ineengeslagen tussen de winkeliersvereniging en Buurtsport. Samen met de winkeliers en met name Decathlon wordt er voor een mooi toernooi en divers entertainment gezorgd.

Programma

Verschillende voetbalteams uit Tilburg gaan met elkaar de strijd aan. Aan het toernooi op Bevrijdingsdag doen 20 teams mee en er wordt in 4 verschillende categorie├źn gevoetbald; jongens 10-12 jaar, meiden 10-13 jaar, jongens 13-15 jaar en jongens 16+. De deelnemende teams komen uit diverse wijken in Tilburg. Het straatvoetbaltoernooi  start zaterdagochtend om 09.30 uur.

Entertainment

Rondom het toernooi is er genoeg entertainment te vinden voor jong en oud. Tilburgs straatvoetballer en tevens SVBN ambassadeur Nasser El Jackson komt langs om een demo te geven en daagt je uit in de pannakooi. Daarnaast verzorgt Decathlon Tilburg een warming up en clinics en verzorgen ze divers sport- en spelmateriaal dat uitgeprobeerd kan worden. De Tilburgse beweegwagen is aanwezig voor de jonge kids, zij kunnen zich vermaken met divers buitenspeelmateriaal. Ook kunnen ze ook op de foto met Willem II mascotte Kingo, die in de ochtend aanwezig is. Een DJ zorgt voor muziek en praat het geheel aan elkaar. 

Er is voor ieder wat wils dus vergeet niet om al je vrienden en familie mee te nemen. Het belooft een spetterende en sportieve dag te worden!

Wil jij meedoen? Meld je dan hier aan!

Deel dit bericht: