Nieuws: MediaMarkt viert 20e verjaardag met grote actie

24 januari 2019
Nieuws: MediaMarkt viert 20e verjaardag met grote actie

Hoera! Het is actieweek bij MediaMarkt

MediaMarkt Nederland bestaat alweer 20 jaar en dat gaan ze vieren! Tot en met zondag kun je bij MediaMarkt genieten van een actieweek. In de winkel krijg je alleen deze week 20% korting op bijna alle producten.

BTW-actie verdwijnt

Met de komst van de actieweek verdwijnt de alom bekende BTW-actie. Bij MediaMarkt vonden ze het tijd voor iets nieuws. Ken Fontijn, Chief Digital Officer: “MediaMarkt Nederland is in verandering en bij verandering hoort ook het afscheid nemen van zaken uit het verleden. De BTW-Actie is zo’n icoon.” Daarnaast heeft deze actie voorheen tot veel onduidelijkheden en vragen geleid, wat ervoor gezorgd heeft dat MediaMarkt er afscheid van neemt.

Hele leuke acties

De actieweek is al sinds maandag 21 januari aan de gang en iedere dag worden er nieuwe productcategorieën aan de actie toegevoegd. Op deze manier wordt er opgebouwd tot aan het weekend. Op vrijdag, zaterdag en zondag bereikt de actieweek zijn hoogtepunt: in de winkel vind je dan op bijna ieder product een korting van 20%. Dat is nog eens leuk winkelen!

Deel dit bericht: