Vandaag geopend 10:00 - 17:00

Nieuws: Extra koopavonden

12 november 2019

De decembermaand staat weer voor de deur. Dat betekent cadeautjes kopen voor Sinterklaas en Kerst, genieten van lekker eten en gezelligheid tijdens Winter in Tilburg. Tijd tekort om te shoppen? Op Black Friday Shopping Night en de speciale sint- en kerstkoopavonden zijn de winkels tot 21.00 uur open!

Extra koopavonden

Goed nieuws! De komende tijd zijn er op het Pieter Vreedeplein extra koopavonden zodat je genoeg tijd hebt om al jouw inkopen voor de feestdagen te doen. 

Black Friday Shopping Night

Het staat waarschijnlijk al zwart omrand in je agenda. Vrijdag 29 november is het Black Friday! Deze dag shop je de leukste kleding, woonaccessoires en gadgets met hoge kortingen bij bijvoorbeeld MediaMarkt of Costes. Extra fijn: op het Pieter Vreedeplein zijn de winkels tijdens Black Friday Shopping Night geopend tot 21.00 uur!

Sint koopavond

Vier je dit jaar pakjesavond met de kinderen of misschien wel surprise met vriend(inn)en en familie? Maak dan gebruik van de extra koopavond op woensdag 4 december. Je kunt dan tot 21.00 uur shoppen in de winkels op het Pieter Vreedeplein! Van de leukste cadeautjes bij Intertoys tot een origineel geschenk bij Vandemaker. In onze blog lees je meer cadeautips voor de feestdagen binnen een bepaald budget.

De laatste kerstinkopen

Ook met kerst is er een extra koopavond op het Pieter Vreedeplein! Maandag 23 december zijn de winkels eerder geopend én kun je extra lang winkelen. De winkels zijn namelijk geopend van 10.00 tot 21.00 uur; ideaal om je laatste kerstinkopen te doen!

Bekijk hier een compleet overzicht van alle (afwijkende) openingstijden.

Ligt jouw verlanglijstje al klaar?