Nieuws: Dunkin’ Donuts & Baskin-Robbins multistore komt naar het Pieter Vreedeplein

5 juli 2018
Nieuws: Dunkin’ Donuts & Baskin-Robbins multistore komt naar het Pieter Vreedeplein

De komst van Dunkin' Donuts naar het Pieter Vreedeplein was natuurlijk al bekend. Maar vandaag kunnen we mededelen dat ook Baskin-Robbins, ’s werelds grootste ijsketen, haar deuren opent! De állereerste Dunkin' Donuts & Baskin-Robbins multistore gaat naar verwachting op woensdag 22 augustus open in het pand naast Kruidvat. Geweldig nieuws, toch?

Een wereldprimeur voor Tilburg

Eind deze zomer is het zover, de allereerste Dunkin' Donuts & Baskin-Robbins multistore komt naar het Pieter Vreedeplein! In deze multistore komt het beste van de twee wereldbekende merken samen, die onder dezelfde moedermaatschappij Dunkin' International Brands vallen. Het is voor het eerst dat er een winkel wordt geopend van beide merken. En Tilburg heeft de primeur!

Van ontbijt tot lunch

Bij Dunkin' Donuts ga je genieten van heerlijke koffie, donuts en andere baked goods. Bij Baskin-Robbins vindt je maar liefst 31 ijssmaken, milkshakes, freakshakes, ijstaarten, warme dranken en gebak zoals crèpes en wafels. In de allereerste multistore wordt bovendien het zogenaamde 360 graden concept geïntroduceerd, wat inhoudt dat je zelfs kunt ontbijten en lunchen! Van pancakes, yoghurt en croissants tot bagels, panini's en verse smoothies. Met een groot aantal zitplaatsen en een ruim terras is dit de eerste verstiging waar je aan tafel kunt worden bediend. Het interieur van de nieuwe store zal volledig in de welbekende Amerikaanse stijl doorgevoerd worden. Denk aan gezellige zitjes, neon letters en zoete kleuren!

Een jaar lang gratis ijs of donuts winnen?

De opening van Dunkin' Donuts staat gepland op woensdag 22 augustus om 07.00 uur. Het is de moeite waard om er vroeg bij te zijn, want de eerste 100 klanten winnen een jaar lang gratis donuts! Baskin-Robbins zal diezelfde dag om 12.00 uur openen. Ook dit wordt feestelijk gevierd! De eerste 50 klanten winnen namelijk een jaar gratis ijs, de 50e tot 100e klant winnen 31 dagen gratis ijs en last but not least krijgt iedere 31e klant een heerlijk ontbijtje voor vier personen! Ook krijg je in de openingsperiode korting op alle medium coffees en iced drinks.

Heb jij 22 augustus al in je agenda gezet?

Deel dit bericht: