Nieuws: Brabantse FIFA Kampioenschappen

20 april 2018
Nieuws: Brabantse FIFA Kampioenschappen

Op zaterdag 12 mei vinden de allereerste Brabantse FIFA Kampioenschappen plaats in de Euroscoop te Tilburg powered by MediaMarkt Tilburg. De 128 beste spelers strijden om de Brabantse FIFA titel. Durf jij de strijd aan te gaan?

Er kan er maar 1 de beste zijn

De online gaming wereld groeit sneller dan ooit en wordt met de dag populairder. Het niveau is hoog en de concurrentie is moordend. Hoog tijd dus voor de allereerste Brabantse FIFA Kampioenschappen. Dit alles wordt georganiseerd door Pro Players en MediaMarkt Tilburg. 

Laat je talent zien!

Diverse eDivisie spelers zullen met nieuwe talenten de strijd aangaan voor de titel tijdens de bijzondere finale in de Euroscoop. Tijdens online kwalificaties kan iedereen zich kwalificeren voor de grote finaledag. Ook zullen verschillende eredivisieclubs scouten tijdens dit event en kijken of er geschikte spelers tussen zitten voor hun eSports team volgend seizoen!

Mede organisator Pro Players: Het is uniek om het finale toernooi in de Euroscoop te mogen organiseren. De finale van het toernooi zal plaatsvinden in een volle bioscoopzaal. Iedereen heeft de mogelijkheid om gratis mee te doen en nieuwe talenten hebben de mogelijkheid om zich te bewijzen en zichzelf in de picture te zetten.

Wil jij meedoen?

Heb jij het in je om de nieuwe FIFA Kampioen van Brabant te worden? Kwalificeer je gratis via www.kampioenvanbrabant.nl en wie weet zien we je terug bij de finale in de Euroscoop Tilburg op 12 mei 2018.

Deel dit bericht: