Tover een glimlach op haar gezicht tijdens moederdag!

12 mei 2019
Tover een glimlach op haar gezicht tijdens moederdag!


Het is bijna weer moederdag! Deze dag zetten we alle moeders extra in het zonnetje. Je eigen moeder, je schoonmoeder, moeder van je moeder, je zus die net moeder is geworden en alle andere moeders. Lees hieronder tips hoe jij er voor gaat zorgen dat ze zich extra speciaal voelt op deze dag.

Gegarandeerd succes

Het moederdagonbijtje staat natuurlijk gegarandeerd voor een glimlach op haar gezicht. Terwijl mama nog op bed ligt ben jij al hard aan het werk om dat eitje tot perfectie te koken. Dit jaar kun je het anders aanpakken! Til het onbijtje naar een hoger level en shop heerlijke 'baked goods' bij Dunkin' Donuts en geniet stiekem zelf ook van een heerlijk lekkernij.

Cadeautjes

Al jaren staat de geknutselde variant van de kinderen op nr. 1, maar ook jouw moeder laat zich graag verwennen met flitsende cadeautjes. Shop bij Casa een pronkstuk voor in het interieur of ga voor een heerlijk verwenpakket van Hudson's Bay. Samen iets met je moeder doen? Ga voor een avondje bios! Gezellig samen wat doen scoor je altijd mee. De old skool variant is het boeket, maar wie wordt er nu niet vrolijk van een bloementje

Al deze tips kun je natuurlijk bij elkaar shoppen op het Pieter Vreedeplein. Zien we jou snel?

Deel dit bericht: