Vandaag geopend 13:00 - 18:00

Nieuws: Special guests Josh V, Beautygloss & Donny Roelvink tijdens Elite Model Look

6 september 2019

Na een succesvolle castingdag in 2018 gaat Elite Model Look wederom in Tilburg op zoek naar nieuw talent en biedt jongens en meisjes de kans om mee te doen aan de grootste modellen zoektocht ter wereld. Op zaterdag 14 september wordt het Pieter Vreedeplein omgetoverd tot een grote catwalk en barst de strijd los om deel uit te maken van ’s werelds meest prestigieuze agentschap, Elite World. 

Meet & Greet Donny Roelvink  

Deelnemers aan de castingdag kunnen voorafgaand aan de casting meedoen aan een professionele catwalk training door Elite. Voor lokale en landelijke influencers wordt door Centrumtilburg.com op het plein een bijzonder VIP-programma georganiseerd en het winkelend publiek wordt getrakteerd op een Meet & Greet en optreden op de catwalk van Donny Roelvink. 

Jury

Tijdens de casting presenteren de modellen in spé zich aan de Elite Model Look jury, bestaande uit Nodar Beghiyl van EML Nederland en bookers van Elite Amsterdam en Elite World. Special guest jurylid is Josh Veldhuizen van JoshV. Mascha Feoktistova (bekend van Beautygloss) presenteert de castingdagen en verwelkomt de kandidaten op de catwalk.

Inschrijven kan nog via www.elitemodellook.com/apply

Tot 14 september!