Intocht Sinterklaas Tilburg

18 november 2018
Intocht Sinterklaas Tilburg

Zondag 18 november 2018 komt Sinterklaas weer aan in Tilburg! Vanaf 10.45 uur wordt het gezellig aan de Piushaven met een optreden van Clown Howie en live muziek! Rond 11.30 uur zal pakjesboot 12a aanmeren in de Piushaven.

Het Grote Sinterklaas Interview

Rond 12.00 uur vertrekt de Sint op zijn paard richting het centrum om rond 13.10 uur aan te komen op het Pieter Vreedeplein. Daar zal de Sint zijn paard rust gunnen en vindt het grote Sinterklaas interview weer plaats op het podium! Kids kunnen hier tot 13.30 uur hun brandende vragen stellen aan de Sint. Vervolgens gaat Sint verder in een open auto richting de Spoorzone. Alle kinderen en volwassenen worden uitgenodigd om samen met de Sint richting de Wagenmakerij te lopen!

Feest Wagenmakerij

Vanaf 13.00 uur organiseert het Sint Nicolaas Comité een groots welkomsfeest in de Wagenmakerij (naast de Koepelhal). Met clowns, dansgroepen, attracties en natuurlijk de pieten! Rond 14.00 uur komt Sinterklaas aan waarna hij door de burgemeester welkom wordt geheten. Voor alle ouders (en natuurlijk de kleintjes) zijn er voldoende eet- en drinkgelegenheden om er een gezellige middag van te maken. Het feest duurt tot 16.30 uur en de toegang is gratis.

Kom jij deze feestelijke dag samen met ons vieren?

Deel dit bericht: