Haal meer uit je Pinkstertijd!

10 juni 2019
Haal meer uit je Pinkstertijd!

Wat iedereen zo fijn vindt aan Pinksteren? De extra vrije weekenddag natuurlijk! Nu heb je meer tijd om te besteden aan je gezin, vrienden, familie, tuin of huisdieren. Dit valt perfect te combineren met een bezoekje aan het Pieter Vreedeplein, waar je alle ingrediënten vindt voor een geslaagde dag.

Voor iedereen

Ga voor een dagje uitgebreid fashion shoppen bij CostesLevi's en Scotch & Soda. Heb je kids? Loop dan zeker even bij Tumble 'N Dry binnen en scoor hippe zomerkleding voor jouw koters. Leuke spullen voor een BBQ in de tuin? Dan is Casa jouw go-to. Ook bij Sissy Boy scoor je mooie tuingadgets. Heb je trek gekregen van al het rondlopen, passen en proberen? Strijk dan neer bij Coffee Fellows voor een lekkere koffie of geniet van een ijsspecialiteit bij Baskin-Robbins. Wat je dagje uit nóg beter maakt? Afsluiten met een filmpje bij Pathé natuurlijk.

Aangepaste openingstijden

Ben je klaar voor een gezellig dagje uit op het Pieter Vreedeplein? Mooi! Let wel even op de aangepaste openingstijden. Op Eerste Pinksterdag zijn de winkels gesloten. Op Tweede Pinksterdag kun je uitgebreid winkelen van 12.00 – 17.00 uur.

Tot dan!

Deel dit bericht: