Finale Eurovisie Songfestival live bij Pathé

18 mei 2019
Finale Eurovisie Songfestival live bij Pathé

"And twelve points go to... The Netherlands!" Op zaterdagavond 18 mei is de finale van het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv. Deze finale, waarin hopelijk ook Nederland gaat deelnemen, zal Pathé Tilburg die avond live gaan uitzenden op het grote doek vanaf 20.30 uur. Wil jij het niet missen?

Go Duncan!

Nederland doet het de laatste jaren erg goed op dit podium en ook dit jaar staat er weer een inzending klaar om hoge ogen te gaan gooien en de finale te behalen. Duncan Laurence, afkomstig van de Rockacademie in Tilburg, staat op dit moment bovenaan bij de bookmakers met zijn nummer Arcade. Hij kreeg bekendheid in Nederland door zijn deelname aan het vijfde seizoen van het televisieprogramma The Voice Of Holland, waar hij de halve finale bereikte.

Tickets

Liefhebbers van dit grote muziekspektakel kunnen alles comfortabel volgen vanuit hun bioscoopstoel. Natuurlijk in optimale beeld- en geluidskwaliteit. Vanaf 20.30 uur start de uitzending die in zijn volledigheid te zien is! Tickets voor dit avondvullende programma kosten slechts €5,- en zijn te koop via de website van Pathé en aan de kassa van de bioscoop aan het Pieter Vreedeplein.

Deel dit bericht: