Vandaag geopend 12:00 - 17:00

Event: Platenbeurs op het Pieter Vreedeplein

10 september 2020

Alle muziekliefhebbers opgelet! Na de succesvolle editie in juli is het op donderdag 10 september weer de hoogste tijd voor nog een platenbeurs op het Pieter Vreedeplein. Deze pop-up platenbeurs wordt wederom georganiseerd door Robbie’s Records. De platenbeurs is gratis te bezoeken en duurt van 11.00 tot 21.00 uur.

Golden oldies

Tijdens de platenbeurs vieren wij de liefde voor muziek, waarbij wij vragen om jouw liefde voor muziek met ons te delen. Platenboeren uit het hele land verzamelen zich donderdag op het Pieter Vreedeplein met hun platencollecties. Of je nu fan bent van The Rolling Stones, Amy Winehouse of ABBA, er is voor iedereen met een platenspeler wat wils. Ben je (nog) geen eigenaar van een platenspeler? Laat je dan inspireren door de verhalen van de muziekkenners en liefhebbers op de beurs. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM opgevolgd, waardoor we de veiligheid van de bezoekers kunnen garanderen.

Struinen, shoppen en terrassen

Met 19 graden en een zonnetje in het vooruitzicht belooft het een prachtige dag te worden. Alle terrassen op het Pieter Vreedeplein zijn geopend om te genieten van een laat ontbijt, lunch of een donut van Dunkin’ Donuts. Blijf je langer hangen? Verwen jezelf dan met een borrelplank bij Lokaal Zeven. Het is koopavond, dus je kunt ook tot lekker laat winkelen.

Wil je op de hoogte blijven van de updates rondom dit event? Zet je dan op aanwezig bij het Facebookevent, klik hier.