Vandaag geopend 13:00 - 18:00

Event: Elite Model Look Casting

14 september 2019 - 1 januari 0001

Elite Model Look is back! De castingdag op het Pieter Vreedeplein vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 september van 13.00 tot 17.00 uur. Het Elite Model Look team reist door Nederland op zoek naar nieuw talent en biedt jongens en meisjes de kans om mee te doen aan de grootste modellen zoektocht ter wereld en deel uit te maken van 's werelds meest prestigieuze agentschap, Elite World. Benieuwd?

Casting op het Pieter Vreedeplein

Elite Model Look strijkt ook dit jaar weer neer op het Pieter Vreedeplein. Zaterdag 14 september van 13.00 tot 17.00 uur gaan jongens en meiden weer vlammen op de catwalk. Zij presenteren zich aan de Elite Model Look jury, bestaande uit Nodar Beghiyl van EML Nederland en bookers van Elite Amsterdam en Elite World. Beautygloss - Mascha Feoktistova presenteert de castingdag en zal de kandidaten op de catwalk verwelkomen. Voorafgaand aan de casting kunnen deelnemers meedoen aan een catwalktraining. Wanneer ze door mogen naar de tweede ronde krijgen ze hairstyling van het Goldwell team, gevolgd door een professionele fotoshoot. 

Grand Finale

Aan het einde van deze Nederlandse tour presenteren ruim 100 geselecteerde kandidaten zich tijdens de nationale casting. Hier worden 10 jongens en 10 meisjes geselecteerd om door te gaan naar de Elite Model Look Nationale Finale. De winnaars van de Nationale Finale krijgen naast een contract bij Elite Model Management Amsterdam een plaats in de Wereld Finale, waar ze kans maken op een internationaal contract bij Elite World t.w.v. €150.000,-. Bekijk hier ook de foto's van de afgelopen castingdagen in Utrecht.

Aanmelden

De inschrijving is gestart! Wil jij jezelf, je beste vriendin of misschien wel je broer of zus aanmelden? Om te kunnen deelnemen aan de Elite Model Look competitie moet je tussen de 14 en 26 jaar oud zijn tegen het einde van het lopende jaar.

Inschrijven voor de castingdagen kan via www.elitemodellook.com.