Decathlon bestaat 1 jaar!

10 november 2018 11 november 2018
Decathlon bestaat 1 jaar!

Op zaterdag 10 en zondag 11 november viert Decathlon haar eerste verjaardag in Tilburg! Er zijn leuke acties activiteiten in de winkel. Kom jij dit feestje ook mee vieren?

Feestelijke acties en activiteiten

Er worden sportdemonstraties gehouden en kids kunnen meedoen aan een speurtocht in de winkel. Zolang de voorraad strekt krijg je een giftcard ter waarde van €10,- bij het scannen van je sportpas bij een aankoop. Daarnaast zijn er winacties, een kleurplaat wedstrijd en zelfs een Aptonia proeverij. Kom racen in de Decathlon op 10 en 11 november! Je bent van harte welkom om het feestje mee te komen vieren. Zien we jullie daar?

Trots

De 28-jarige Sharon Martens staat sinds de opbouw van de nieuwe sportwinkel aan het roer als bedrijfsmanager. “Alles is nieuw en zo’n grote winkel runnen is een grote taak. Van de 35 medewerkers kwamen er maar vijf uit andere Decathlon winkels. De rest moest volledig ingewerkt worden." Tilburg voelt voor het team inmiddels als een tweede thuis. "Het is zo leuk dat het bruist op het Pieter Vreedeplein!"

Meer verbinding met de stad

In het nieuwe jaar wil Decathlon nog meer doen in en voor de stad zoals het geven van gratis workshop, acitiviteiten en samenwerkingen met sportclubs en -evenementen. Hier is de afgelopen tijd al een begin mee gemaakt. Zo kon je de gratis clinics ‘Start to Run’ en ‘Start to Bootcamp’ volgen, en organiseerde de winkel op het Pieter Vreedeplein een sportdag voor aangepaste sporten!

Deel dit bericht: