Caribbean Night op het Pieter Vreedeplein

26 juli 2018
Caribbean Night op het Pieter Vreedeplein

Op donderdag 26 juli is het Pieter Vreedeplein in Caribische sferen! Lokaal Zeven organiseert namelijk weer de Caribbean Night tijdens de Tilburgse Kermis! Vanaf 17:00 uur geniet je van een tropische, muzikale ervaring. Ben jij erbij?

Een swingend programma

De fantastische band DanSon brengt warme klanken en vrolijke muziek naar het podium van het Pieter Vreedeplein! Swingen op salsa's, zwoele bachata's en tropische merengue's. Let's DanSon onder de Tilburgse zon! Salsa-orkest Orquesta Pegasaya is één van de oudste nog bestaande salsagroepen van Nederland. Eenmaal op het podium zorgt de band voor een muzikale rondreis door Latijns-Amerika en de Cariben en volop feest! DJ Fred Blaset mixt de leukste zouk-hits bij elkaar en zorgt voor vrolijke gezelligheid en dans!

Zomerse hapjes & drankjes

Je kunt tijdens deze zwoele avond ook genieten van heerlijk barbecue-food dat wordt verzorgd door Mr. Brasa, the best BBQ in town! Een cocktail mag natuurlijk ook niet ontbreken op dit Caribische feestje! Laat jij je verleiden tot een heerlijke, tropische cocktail van de Bristol Cocktail Dubbeldekker?

Entree is bij aankoop van twee consumptiebonnen. Wees wel op tijd want vol is vol! Zien we je dan?

Deel dit bericht: