Blog: Vakantiegeld, wat doe jij ermee?

3 juni 2019
Blog: Vakantiegeld, wat doe jij ermee?

De mooiste salarismaand van het jaar is weer aangebroken! Als het goed is staat namelijk dat welverdiende vakantiegeld weer op je bankrekening. Dat betekent dat je op vakantie kunt en daar vervolgens onbeperkt cocktails bestelt en zonder schaamte die beautybehandeling boekt. Maar wat als je geen vakantiedagen meer over hebt? Of überhaupt nog geen plannen voor de zomer? Wij hebben voor ieder type planner een mooie vakantiegeld-wishlist samengesteld.

Het 'ik heb al plannen' type

Jij bent van het plannen en zorgt ervoor dat jouw ideale vakantie al ver van tevoren geboekt staat. Echter, de details komen altijd later en je bezoekt daarom nog even snel het Pieter Vreedeplein voor de laatste vakantiebenodigdheden. Omdat je geen stress hebt begin je rustig aan bij Monkey Coffee met een latte macchiato. Hierna wandel je langs het Kruidvat voor Nivea Protect Zonnespray en scoor je bij Sacha zwarte sandalen voor die strandwandeling. Als kers op de vakantietaart scoor je een kekke zonnebril van Sinner bij Hudson's Bay

Het 'ik zie wel' type

Je bent totaal onvoorbereid en dat vind je heerlijk. Of je nu wel of niet op vakantie gaat, dat geld weet jij wel te besteden. Je koopt alvast wat spullen ‘voor het geval dat’. De ANWB is je eerste bestemming. Hier haal je het boek ‘1000 Dingen doen in Nederland’, voor als je toch in ons kikkerlandje blijft hangen. Vervolgens loop je The Sting in en koop je een mooie bikini van Seven Sisters, voor spontane zwemplannen. Bij Fix Smartphones laat je nog even snel het kapotte scherm van je telefoon repareren, zodat je jouw vakantieselfies gelijk kunt beoordelen. Jij bent klaar voor ieder avontuur!

Het 'gat in mijn hand' type

Zo spontaan als je vakantiegeld op je bankrekening gestort werd, zo soepel loopt het er ook weer uit. Jij hebt een gat in je hand én geen vakantieplannen, dat betekent ongecontroleerd shoppen op het Pieter Vreedeplein. Bij Decathlon scoor je een driepersoons Fresh & Black tent van Quechua, zodat je voorbereid bent op alle toekomstige festivals. Je loopt Media Markt uit met een SONY PlayStation 4, voor de regenachtige zomerdagen, en bij 't Boeketje scoor je nog even een mooie bos bloemen om je huis op te fleuren. Dag vakantiegeld!

Deel dit bericht: