Vandaag geopend 10:00 - 18:00

Blog: Het meest romantische plein van de stad

28 januari 2020

Vergeet Parijs, Rome en Venetië. Voor een echt romantische dag moet je op het Pieter Vreedeplein zijn. Op vrijdag 14 februari schiet Cupido zijn pijlen weer af en trekt verliefd Nederland eropuit om elkaar eens flink in de watten te leggen. Tilburgse koppels hebben geluk want zij hoeven niet verder dan het Pieter Vreedeplein voor een onvergetelijk romantische dag.

Liefde is… dezelfde outfit aan

Je kent ze wel, die oudere stelletjes die dezelfde kleren aan hebben en zo schattig naast elkaar door de stad slenteren. Gelukkig kun jij deze Valentijn samen met jouw partner ook voor zo’n tafereel zorgen. ANWB stelletjes onder ons kunnen namelijk naar hartenlust shoppen in de ANWB winkel aan het Pieter Vreedestraat. Of je nu graag samen wandelt, fietst of gewoon een avondje op de bank hangt, bij ANWB vind je voor elke activiteit een outfit. Mocht dit niet het geval zijn of hebben jullie toch liever allebei wat anders aan, neem dan ook eens een kijkje bij The Sting of Scotch & Soda.

I <3 U

Nu jullie dezelfde outfit hebben met bijpassende wandelschoenen, is het tijd om deze te gebruiken en naar Dunkin’ Donuts te lopen. Hier kan je genieten van heuse Valentijn donuts in de vorm van een hartje of met schattige teksten erop zoals I <3 U. Als het mooi weer is kunnen jullie de donuts zelfs opeten op het terras. Laat heel Tilburg maar eens zien dat jij en je lover echt wel het schattigste stelletje van de stad zijn. Nu nog samen een valentijnsfilm kijken bij Pathé en deze romantische dag is compleet.

Cadeaus voor iedereen

Hebben jij en je partner geen tijd voor een hele dag romantiek of wil jij iemand veroveren met een topcadeau, ook dan zit je goed bij het Pieter Vreedeplein. Hier kun jij namelijk die mooie oorbellen kopen bij Pandora waar ze het altijd over heeft. Of wandel eens binnen bij Intersport en haal het voetbalshirt van zijn favoriete club; genoeg keuze voor hem of haar. Voor de klassieke romantici onder ons is er altijd nog ’t Boeketje waar je een bos rode rozen kan kopen voor je geliefde. Dus zoals je ziet: voor een romantische dag hoef je niet verder dan het Pieter Vreedeplein.