Blog: Alles voor papa

16 juni 2019
Blog: Alles voor papa

Er zijn vaders in alle soorten en maten: de stoere man, de stijlvolle man of de zorgzame man. Op Vaderdag willen wij ze allemaal bedanken! Want: wie leerde jou fietsen, wie stond er altijd langs de zijlijn bij weer en wind en wie komt je altijd braaf ophalen na een avond stappen? Juist ja: papa! We helpen je alvast op weg met een mooie lijst aan cadeautjes die je aan iedere soort vader kunt geven.

Door de maag

Ze zeggen ook wel: liefde gaat door de maag. Dat advies mag je zeker ter harte nemen als het om je vader gaat. Neem hem gezellig mee op uitje naar Baskin-Robbins voor een lekker zoet ontbijt met een verse wafel of crêpe. Je sluit hier natuurlijk af met een donut van Dunkin' Donuts. Geniet jouw vader meer van hartig? Dan is Coffee Fellows het adres. Trakteer hem op een bagel met crunchy chicken of met avocado en hummus! Hier word je zelf ook heel blij van.

Goed gekleed

Iedere vader verdient het om op Vaderdag in een splinternieuwe outfit rond te lopen. Loop binnen bij Hudson's Bay. Wat dacht je van een nieuwe polo, zomershort of overhemd met een tropische print? Combineer dit met schoenen van Ecco Tilburg en de outfit is compleet. Bij Scotch & Soda en The Sting shop je de leukste mannenshirts voor de zomer vanaf € 15,-.

Papa-gadgets

Tsja, vaders zijn nou eenmaal vaak van de handige spulletjes: snelle stofzuigers, wifi speakers of een smartwatch. Gelukkig kun je terecht bij de Media Markt, elke werkdag geopend tot 21.00 uur! Toch niet kunnen slagen bij bovenstaande winkels? Niet getreurd, je gaat dan gewoon even langs bij VANDEMAKER: dé conceptstore van Tilburg. Hier vind je zeker het originele en creatieve cadeau dat jij zoekt.

Deel dit bericht: